השמיעו קול!
S Synthetic mE New member 28/12/03 #5 ווי.. איזה גיטרה מגנובה... לי יש סתם קלאסית חסרת שימוש שניראית כאילו היא יצאה ממגזין סיקסטיז
E eorion New member 28/12/03 #6 חח... אהה... אולי נחשוב על נושא אחר לפתוח עליו פורום? בלי קשר לדריה... אולי: לא מקובלים סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יודע תעלו רעיונות...
חח... אהה... אולי נחשוב על נושא אחר לפתוח עליו פורום? בלי קשר לדריה... אולי: לא מקובלים סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יודע תעלו רעיונות...
S Synthetic mE New member 29/12/03 #7 אם היו פה אנשים שיכלו להעלות רעיונות ולהאיר את עייני, מה טוב אבל.. אויה, אין פה איש ואם כבר פצחת ביוזמה, מה דעתך בנושא?
אם היו פה אנשים שיכלו להעלות רעיונות ולהאיר את עייני, מה טוב אבל.. אויה, אין פה איש ואם כבר פצחת ביוזמה, מה דעתך בנושא?
E eorion New member 30/12/03 #8 טוב... -תרבות- ירודה -איכות חיים, איך אפשר לעשות אותה במצב גרוע יותר? כל התשובות! -How can I "Get down Get whith It"? thank -Mamamama but we are All crazy now!!!! -My friend Stan טוב אני הולך לדחוף קבבים
טוב... -תרבות- ירודה -איכות חיים, איך אפשר לעשות אותה במצב גרוע יותר? כל התשובות! -How can I "Get down Get whith It"? thank -Mamamama but we are All crazy now!!!! -My friend Stan טוב אני הולך לדחוף קבבים
מ מישמיש מיובש1 New member 17/1/04 #9 אז אני לא יודעת לנגן על גיטרה, זאת סיבה להחרים אותי? אולי תזרקו עלי אבנים? או ארנבים בעיתות מיתון, למה לא, כרוכיות חסרות מוסר... לא צריך אותכם. פוגי! זה לוחץ!
אז אני לא יודעת לנגן על גיטרה, זאת סיבה להחרים אותי? אולי תזרקו עלי אבנים? או ארנבים בעיתות מיתון, למה לא, כרוכיות חסרות מוסר... לא צריך אותכם. פוגי! זה לוחץ!