השמיניה online

השמיניה online

ראיתי פעם מישהו שפותח שרשור כזה וזה מין משחקון עם השערות שנורא אהבתי אז בוא נעשה שכל אחד יכתוב מה הוא חושב שכל אחד מהשמיניה עושה עכשיו לא כולם חייבים לרשום על כולם אפשר גם רק על אחד מהשמיניה אז בהודעה למטה אני רושם את שלי

הינה שלי

נתחיל באהבה שלי מה אני חושב שהוא עושה- ידידיה ויטל-ניני-לומד משחק בניסן נתיב יש לו שעתיים ללמוד שמה עדי הימלבלוי-נטשה-הולכת למסעדה בתל אביב עם רודריגו בן זוגה והינה ילדה קטנה ניגשת אליה עם דף ועט -המלכה חותמת ורודריגו מחייך דון לני גבאי-רוני-בארוחה ביתית רק היא ותום בבית של תום אבני אוכלים ארוחה רומנטית עם ליקר ותום אוכל סחוג שירה וילנסקי-מיקה-מדברת בטלפון ומתאמנת להגות את המילה "פיצה" כמו שצריך ולא להגיד את הצ' יותר מדי דני לשמן-דורי-צופר לאבי באוטו אבי קורניק-אבי-יורד למטה כי דני צופר לו הם הולכים לאכול שווארמה מיכאל אלוני-אדם-נח הוא עייף מהצילומים האחרונים ומהשידור באולפן היום הוא צחק המון על רודריגו והעכביש הוא בבית מנמנם והינה הוא כיבה את הטלפון שלא יהיו צלצולים הילי ילון-איה-אומרת לעצמה איזה כיף מחר סוף סוף אחרי ארבעה פרקים מראים אותי תלויה ליד המסכות האדומות טוב אני יכנס לפורום הרשמי וגם לפורום בתפוז לראות תגובות

נפרדו?לא נראה לי

לא שמעתי דבר כזה אבל למה את לא עושה את המשחקון תכתבי מה את חושבת עדי

KiShKooSh

New member
שעתיים? מאיפה החלטת ששעתיים?

הם בערך מ 16:00 עד 22:00(עם הפסקות כמובן)

shminia com

New member
אז מה הם עושים?

מיכאל אלוני- בשידור בערוץ הילדים.. דון לני גבאי- מטיילת .. עדי הימלבלוי- בצילומים.(ל"ילדות רעות") הילי, ידידיה ואבי-לומדים בניסן.. שירה וילנסקי- בבית אוכלת צהריים ושומעת מוזיקה דני לשמן-הולך לאנשהו

נצל''ש-שאלה דחופה!!

רציתי לדעת מה התאריך של הילי ילון?-איה תאריך מדוייק בבקשה

liat1809

New member
של הילי ילון

התאריך של הילי ילון זה 14 לפברואר 1985 בת 20 מזל גדי

ושל ידידיה ויטל?

תודה שאתם עונים לי הילי לאב הילי מה התאריך של ידידיה ויטל?

אממ..

עדי- מטיילת עם הכלבה
שירה- לומדת ובאותו זמן מדברת בטלפון עם אבי
אבי- בהפסקה בניסן נתיב ומדבר עם שירה בטלפון ידידיה- מדבר עם החברים לקבוצה הילי- קוראת קטע ממחזה שאחרי ההפסקה יעבדו עליו בכיתה
דני- מאכיל את הדג??
דון- מסתובבת בקניון מיכאל- ישן..
איזה לא מקורי... טוב נו.. ליהי לאב הילי

../images/Emo214.gif

הינה:
מיכאל-מדבר עם רודריגו וצוחק עליו בטלפון..
עדי-מחכה שאחרי שרודריגו יסיים לדבר עם מיכאל לנחם את רודריגו
דון-רואה טלויזיה
ידידה-מתנחל אצל הילי
הילי-אוכלת תותים עם ידידיה
דני-קורא ספר
שירה-אוכלת פיצה
אבי-קורא בפורום?

למעלה