השמיניה!!!!!!!!!

• פותח הנושא yoky
  • פורסם בתאריך

yoky

New member
השמיניה!!!!!!!!!../images/Emo23.gif

לכולם................ השמיניה שולטת ובגדול ואף אחד לא יכול לומר שהם גרועים אז לכל מי שיש "yes" שמיד יעבור ל-"HOT" אז תיראו את התוחנית כי מי שלא רואה מממממפפפפפפפסססססססידדדדדד!!!!!!!! מאת:מעיין החמודה!

chen010189

New member
נראה לך הגיוני באמת......

לכתוב פה "לכל מי שיש yes שיעבור לhot"?

gal love sims

New member
אממ בואו נחשוב קצת...

מה נראה לך שיש פורום השמינייה בשביל מי שרואה ראש גדול?! לא בכוונה להעליב אבל זה היה קצת לא במקום =\

KiShKooSh

New member
אבל טרול אופטימי../images/Emo6.gif

בד"כ טרולים יתבו "השמיניה חרא, ראש גדול שולט ("כי אני אתגר גונר[נראה לי זה השם:S] גדול שחקני ישראל, ואני שולט-ט-ט-ט-ט"-הרצועה)

נ"ש../images/Emo210.gif

הקומונה לסבונייה החדשה של ערוץ המוזיקה, 24... "ילדות רעות". הצילומים הראשונים כבר התקיימו ב-12.12.05 שחקנים כבר יש ועכשיו קומונה מדהימה!! לטובת מי שלא מעודכן: מדובר בסבונייה שתעלה לאוויר במארס 2006, "ילדות רעות", המגוללת את סיפורן של בנות מהפריפריה החולמות להקים בסדרה יככבו: שירי מימון (המגלמת בסדרה, כמו בחיים, כוכבת חברת תקליטים), עומר ברנע, ניר פרידמן (המגלמים טאלנטים מחברת התקליטים), יונה אליאן (בעלת חברת התקליטים), גיא אריאלי (המגלם בסדרה את בנה של אליאן) ומני פאר (כן, גם אנחנו הרמנו גבה). בנוסף ישתתפו אליענה בקייר, אוולין הגואל, אורי בנאי, אורן שבו, שירה קצנלבוגן ואחרים טובים... אז מה שנשאר לנו זה לחכות
ויש למה לצפות
קישור לקומונה: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16007&smsMsg=

lolypop12

New member
../images/Emo207.gif

איפה אני יכולה לראות את הסידרה ולא בטלוויזיה? תודה
(סליחה אם כבר כתבתי את זה אבל אני לא מצליחה למצוא את ההודעה של עצמי
)

אני התחלתי לראות השמיניה בחופש

חנוכה בערך (אחרי שנגמרה העונה הראשונה) אז לא הייתי צריכה לחכות וזה היה פשוט כיף.. קשה לי להסתגל ל"לחכות" הזה... חשבתי לפספס כמה פרקים ואז אני אהיה בפיגור אבל אי אפשר מרוב מתח חחח(אין לי מושג למה זה קשור...)

למעלה