חחח... הוא ממש ממש לא דומה לה היה מת
ע עדידה16 New member 10/3/06 #35 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif
C chen010189 New member 10/3/06 #30 פקונדו ארנה אבל למה הוא היה חייב לשיר את השיר פתיחה של יאגו ? חסרים שם זמרים ?!
H Hollaback Girl14 New member 10/3/06 #32 שאלה טובה../images/Emo70.gif אני תמיד העברתי בקטע של השיר....חחחח שירה ה צד בכלל לא חזק אצלו....אם יש לו כזה צד...
שאלה טובה../images/Emo70.gif אני תמיד העברתי בקטע של השיר....חחחח שירה ה צד בכלל לא חזק אצלו....אם יש לו כזה צד...
ח חן בריגה New member 10/3/06 #37 מההההה??? אני גם ראיתי יאגו אבל אתם רוצים להגיד לי שפאקונדו ארנה היה שר את הפתיח שמה?
H Hollaback Girl14 New member 10/3/06 #34 איזה שלמות../images/Emo99.gif למה הוא כל כך יפה אלוהים.... הוא ואיסבל ממש צמד חמד- אם הם עדיין ביחד(לא מעודכנת )
איזה שלמות../images/Emo99.gif למה הוא כל כך יפה אלוהים.... הוא ואיסבל ממש צמד חמד- אם הם עדיין ביחד(לא מעודכנת )
K KiShKooSh New member 10/3/06 #17 ביזבוז כסף מיותר../images/Emo4.gif אני לא מאמינה איך אנשים משלמים על הבולשיט הזה! כאילו מה יקרה אם היא תהיה מקום ראשון? בזבזנו המון כסף על זה זה הכל
ביזבוז כסף מיותר../images/Emo4.gif אני לא מאמינה איך אנשים משלמים על הבולשיט הזה! כאילו מה יקרה אם היא תהיה מקום ראשון? בזבזנו המון כסף על זה זה הכל