השמיכה של ליאן

השמיכה של ליאן

זוהי השמיכה של ליאן שסיימתי השבוע....ץינוקת מקסימה שנולדה לידידים טובים לפני שבועיים. לא אעייף אתכן בכל סיפור המעשה, רק אומר שהיא תוצר של האתגר הקבוצתי של קבוצת מודיעין מכבים רעות. ומי שכן רוצה קצת לדעת יותר, מוזמנת להכנס ולקרוא בבלוג שלי: http://blog.tapuz.co.il/bella64

יאמה

New member
איזה יופי

אפשר להוסיף כמה מילים? מה גודל השמיכה, תפורה ביד או במכונה...ואפילו עבור מי הוכנה
מקוה שזה לא חטטני מדי.

קצת סיפור על השמיכה

גודל השמיכה 1.3 על 1.1 מטר. היא תפורה במכונה. נתפרה עבור תינוקת מקסימה שנולדה לפני כשבועיים לחבר לעבודה, שמה ליאן....אפשר לראות בתמונה כי הכנתי אפליקציה של השם. השתמשתי בהכנת האותיות על פי הנחיה של איילה מאחד הדיונים הקודמים, וגם את ה BINDING ניסיתי לפי הדיון שהיה לא מזמן בנושא שיטות נוספות ל BINDING. זה אף פעם לא חטטני מדי לשאול על עבודות... זה מפרה ומעניין. הסיפור שמאחורי העבודה: קבוצת מודיעין נכנסה לאתגר שבו בחרנו בד משותף (הבד הפרחוני) וכל אחת צריכה לבחור עבודה שחייבת להכיל את הבד הזה. כיון שנבחר בד שהוא מאוד ססגוני (אבל לא כל כך יפה..) .היה חושב למצוא דוגמא שהבד ישתלב בה- ויהווה מוקד משיכה לעין . בקיצור אחרי התלבטויות רבות, החלטתי שהדוגמא שאני חושבת שבו הבד יבוא הכי טוב לידי ביטוי תהיה דוקא בדוגמת מעוינים שבאמצעותם מקבלים הקוביות תלת מימד. אם זה מענין בהזדמנות אכתוב מאמר על טכניקת דוגמת הקוביות לשימוש חברות הפורום. זהו לעת עתה. שבוע מקסים לכולן. בלה

יאמה

New member
תודה,

בהחלט מעניין. בסוכות היתה תערוכה בבוסתן הגליל עם שמיכות בדוגמאות שנותנות אשלייה של תלת מימד- היו שם שמיכות מאוד יפות!

down under1

New member
ואוו, שמיכה מקסימה!

אהבתי את בחירת הבדים והדיוק. כל הכבוד!!

חרוזית1

New member
שמיכה חמודה ביותר בחירת הבדים נותנת אשליה של

בד אחד אבל בהגדלה רואים שהטכניקה היא קוביות תינוק ? מקוה שלא טעיתי

chayahd99

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif

אך אני מבינה שבסופו של דבר עשית אותו לבד ולא בשיתוף עם הקבוצה (למעט בחירת הבדים). חיבור החלקים ביד או במכונה
ומה לגבי התיפורים
קשה לי לראות בתמונה...

תשובה לשאלות

ראשית תודה לפרגון. רק כדי להבהיר, העבודה אינה משותפת. כל חברה בקבוצה מכינה עבודה משל עצמה. החלק המשותף היה בחירת הבד שעשינו ביחד ורכישתו במשותף. תיפורים ביד??חיבור ביד??לא נראה לי שבשנים הקרובות יהיה לי אפילו זמן לחלום על כך. כיון שאני רוצה להטליא, ובמגבלות הזמן והעיסוקים, אני נוקטת בשיטות היעילות והמהירות. ולכן הכל במכונה. סוף שבוע מקסים, בלה

למעלה