הארה לכל היועצים שממליצים שינוי שם והורדה י'
שינוי של שם ובכלל זה נגיעה ב- 3 האותיות הראשונות בשם (מרכיבים את שורש הנשמה הקוסמי) מצריכים אישור מפורש וחד משמעי מנשמת האם ומכל 10 החלקים המרכיבים את הנשמה. אם הנשמה בחרה שם כמו שירה (שורש ש.י.ר) יש לה כוחות אנרגטיים ותוכנות וקארמות עם התדרים של אותן אותיות. אם ייעצתם לאדם ולשם דוגמה שמה הוא שירה וכעת הוא שרה במטרה טובה להקל על הקשיים בחיים שלה, אכן יצרתם הקלה אך לטווח ארוך גרמתם נזק מאחר והנשמה באה לחוות קלות מתוך התגברות על קושי עם הסביבה הקרובה שלה.. ויש מצב שהיא תשוב לכאו בגלגול נוסף בכדי לתקן את הנזקים. הנשמה (שומרת הרשימה) לא מוותרת ואם היא מוותרת אז בתנאי שהיא תשלים את התיקון המסויים הזה בצורה שונה. ניתן להקל על אנשים ללא שינוי אותיות בצורה יותר מדוייקת. שינוי קל זה יוצר תסחופת לא קטנה אצל האדם מאחר ולכל אות יש משמעות ולמיקום יש משמעות (שימו לב, לא ממירים אותיות למספרים זה לא מדויק לנהוג כך). רבים הם יועצים ברמה מטאפיזית קלה (מימד 4 או 5) אך אינם מחוברים לתודעת העל ולסרטיות ולחיים קודמים של האדם בכדי לבדוק למה בא עם האות זו בשם והאם זה יעזור לו או יגרע. אם שירה באה לכאן עם ש.י.ר כשורש אני יודע במהרה שהיא באה למקד את החיים שלה וללמוד למקד את המחשבה שלה ולהתחיל ליצור דברים משל עצמה ולא משל אחרים תוך התגברות על פחדים קארמטיים מחיים קודמים. אם אני מוריד את הי' ובמקומה מקדם את האות ר וממסיים באות ה' אז יוצא לי השורש ש.ר.ה שיוצר פגמים ביחסים שלך עם הסיבה כי אות ר היא יותר קשה מאות י והאות ה' מביאה לך תדרים קשים של מיקוד בחיים האישיים שלך באופי ובהתנהגות שלך כי אות ה' היא אות של אש שמכריחה אותך להתמקד ויוצרת קושי רב יותר בחיים ממה שהיה לך. ברוב המקרים הנשמה לא תאשר שינוי חד כזה כמו שהבאתי בדוגמה כאן. בברכה, שרון לב-ארי, Vision-Life