השמח לשמוע דעות

• פותח הנושא illl
  • פורסם בתאריך

illl

New member
השמח לשמוע דעות

על אופני TREK ‎5.9 פול קרבון , דורה אייס. ואם יש הבדל עם הדגם 5.5 תודה

זה כמו לבקש דעות על F118

מטייס של ססנה. זה מכונת קרב שמיוצרת במיטב הטכנולוגיה. אתה לא תרגיש את זה אמנם, אבל תדע את זה. הכי חשוב.
אם הכיס מספיק עמוק - קח, בגבהים האלה, אי אפשר לטעות. חוץ מזה...נראה לך שמישהו שהלך והוציא כל כך הרבה כסף על טרק 5.9, לא יפתח לויאליות , וישאר אובייקטיבי מספיק בשביל לספר לך על החסרונות?

הדעה שלי שווה כקליפת השום

כי לא רכבתי על אופני קצה אף פעם, ואני כולה רוכב חצי שנה על אופני כביש. ובכל זאת, כמו שכתבתי - זה אופני קצה, אתה לא יכול לטעות. אם אתה יכול להרשות לעצמך, אופני קצה של כל חברה, הם יותר מכל דבר שאי פעם תצטרך או תוכל להעריך. אז כן, אני הייתי קונה. ואם הייתי מעדיף משהו אחר, זה לא בגלל שהם לא טובים, אלא בגלל שבסכום כזה(ובעצם בכל סכום) הייתי לוקח משהו שמדבר אלי, וטרק - המותג והמוצרים - לא מדבר אלי. ביאנקי, פינרלו, למונד, ג'אמיס, קיוב - אלה היו הבחירות שלי. אבל הן סתם גחמה. בהצלחה

יעקב 471

New member
רק הערה קטנטנה

אם הבחור לא רכב על אופניים אין לו שום אפשרות להעריך את ה trek האלו כי לא יהיה לו למה להשוות.

הערה עוד יותר קטנה

שנאמרה בעצם, כבר בהודעות הקודמות - גם אם הוא כן רכב על אופניים, הוא לא יידע להעריך את ה5.9. כמו שהוא לא ירגיש את ההבדל בין אולטגרה לDA, בין סיריום SL לES, ובין העלי הגפן של אמא שלי, לעלי גפן שקונים בסופר.

יעקב 471

New member
גמלצ'יק ,אני חולק עליך בשני דברים

קודם כל אני משוכנע שעלי הגפן הממולאים של אמך טעימים פי כמה וכמה מאלה של הסופר. זוהי אומנם מחמאה לחלוטין לא מבוססת ואף על פי כן......... ההבדל היחיד בין אולטגרה ודורה אייס זה המישקל. לגבי אופנים כאן הענין יותר מורכב ותלוי ברגישות של הרוכב. אחד כמוני למשל שרוכב המון שנים ואמור להיות בעל רגישות כזו שתגרום לו להבחין בלי בעיות בין שילדה של 100 $ לבין שילדה של 3000$ , מה לעשות לא מסוגל להבחין בין לבין אלא אולי,, ממש רק אולי בין שילדה שתהיה נוחה לי לבין אחת שלא בלי שום קשר למחיר כמובן. אבל יכול להיות שיש אחרים שכן יבדילו באיכות בין אחת לשניה ואם אחד כזה ישר מתחיל מהטופ של הטופ מפסיד אולי את הכיף שבתחושה לעבור ממוצר עממי יותר למוצר עלית.

רגע

מאיפה הסקנו פתאום שהוא לא רכב לפני כן?או שפספסתי משהו? אתה צודק בהערה האחרונה שלך, אין ספק שזה כיף להרגיש את המעבר. אבל הבן אדם רק שאל אם האופנים טובים ואם היינו קונים אותם. חוץ מזה, ההנאה מאופניים כאלה נובעת גם מאופי השימוש באופניים. אם הוא רוכב 40 קילומטר רק בסופש, במהירות שלא מעבירה אותו מעל 65% דופק, אז זה בזבוז אטומי להשקיע באופניים כאלה, כי הוא לא ירגיש את זה.לעומת זאת, אם הוא בעל כוונות לדחוק את הגבולות ולרכוב בצורה אגרסיבית, אז אני מניח שיהיה הבדל בין אופני קצה לכניסה. אבל שוב, כמו באופני כניסה, כך גם באופני קצה - רוכב רגיל לא ירגיש את ההבדל בין חברה לחברה, ומה שצריך להכריע הוא הPAINT JOB, הנוחות, והאם הם איטלקים או לא.

יעקב 471

New member
יללה . מספיק עם הפלסף../images/Emo9.gif

אני הולך עכשיו לאכול
עם איזה כוס
ולראות את ה-

למעלה