השמח לקבל עזרה

יורם א2

New member
השמח לקבל עזרה

רכשתי לפנה כמה חודשים אופניים יד שניה עם מערכות 9 ואני יפרט בהמשך את הסוג עכשיו רכשתי גלגלים הגלגלים הגיעו עם קסטה 10 שרציתי להעביר את הקסטה שלי מתברר לי ש יש לי מעבירים של קופ וולצה מעביר קידמי 105 מעביר אחורי וולצה הקסטה שמורכבת לי (גלגל ישן) היא של שימנו וגם השרשרת האם אני צריך להחליף את הקסטה או שצריך להחליף גם את השרשרת שאלה אחרונה אייך אני יודע שהמעביר האחורי שלי הוא 9 ולא 8 יש לציין שרכבתי עם הסלט של החלקים והכול עבד חלק שאלה אחרי אחרונה אפשר לרכב עם קסטה 10 למרות שהמערכות הם 9

ItsikH

Member
וואו ../images/Emo12.gif לנו מהנדסי התוכנה יש אמרה כזו "עובד - לא נוגעים" ויש מי שמוסיף "נוגעים - לא עובד". רק המחשבה על הצרוף שתארת עושה לי כאב ראש כשאני מנסה לעקוב אחרי כל פרטי הסלט. משהו כמו "האם להזמין למסיבת הגירושין שלנו גם את ביתה האמצעית של גרושתי הגרושה מגרושיי השלישיים?"

יורם א2

New member
מערכות

הסלט לא כזה גדול כול מע' הילוכים פרט למעביר הקדימי (105) של קומפ' מי קריאה בפורום הבנתי שניתן להרכיב קסטה 9 של שימנו עם מערכות של קומפ' מה שאני רוצה לדעת רק אם אני יקנה קסטה 9 של קומפ' אם צריך להחליף את השרשרת גם ( מה שמורכב לי זה של שימנו) דרך הגב מה המחיר בערך (בארץ) של קסטה 9 של וולצה וגם מחיר של שרשרת וולצה (אם יש דבר כזה)

יורם א2

New member
עזרה

טוב אם זה מענין מי שהוא אז האיתי היום אצל עמית לוינסון (בקריות) חנות גדולה ומרשימה נס קפה ברמה צביקה (מתבר שהבחור ששירת איתי בח"א היה מפיונר גדול בזמנו ) החליף לי את הקסטה לקומפ' ואת השרשרת והכול עובד כמו גדול. גם קיבלתי 10 אחוז הנחה ועבודה על חשבון הבית. עכשיו מה שנשאר זה לרכב ולבדוק איזה הבדל אני ירגיש בין הגלגלי אלכס למוויק SL כי אמרתי לאשתי שעם גלגלים כאלה אחרי הרכיבה ישאר לי כוח לבשל לנקות וכו'

למעלה