השמועה נכונה???? שמישה יוצא עם אגם גולדברג??
א אלת המחשבה New member 13/4/06 #2 חחח אתה בטח מתכוון אגם רודברג.... ולא נראה לי בכלל (אני מקווה שאני צודקת) לא אמרו לנו כאן בפורום כלום על זה.... אלינור זה נכון??? בסוף אני באה למפגש !!! יש!!! מישהו יכול לשלוח לי במסר באיזה שעה זה??? למרות שנראה לי שאני יודעת
חחח אתה בטח מתכוון אגם רודברג.... ולא נראה לי בכלל (אני מקווה שאני צודקת) לא אמרו לנו כאן בפורום כלום על זה.... אלינור זה נכון??? בסוף אני באה למפגש !!! יש!!! מישהו יכול לשלוח לי במסר באיזה שעה זה??? למרות שנראה לי שאני יודעת
א אתי 13 New member 13/4/06 #3 איפה שמעת את זה?? לא ניראה לי שזה נכון כי מיכאל אמר באירוח בוואלה שהוא פנוי..(אם אני זוכרת נכון)!!
א אתי 13 New member 13/4/06 #5 הוא סיפר את זה באירוח שהיה בוואלה אתמול..(שחכתי לספר לך שהיה אירוח, לא היית בבית..)
ס סתם מישהו17 New member 13/4/06 #7 אני גם ראיתי בגיא פינס שאמרו שהם ביחד והם חברים והכל כבר שבוע. ראו אותו מנשק אותה והכל
א אתי 13 New member 14/4/06 #10 ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif:
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif:
ל לולי הפ33ה New member 14/4/06 #12 רוב הסיכויים שזה לא נכון כי ראיתי.. אני כמעט בטוחה את התוכנית כל השבוע ולא היה אבל מי יודע?...
E Euterpe New member 13/4/06 #9 ../images/Emo207.gif בקשר למפגש תקשיבו, יש לי רק את המספר של אלינור בבית אז אני צריכה מס' פלא' של מישהו מפה.... אפשר לשלוח לי במסר?
../images/Emo207.gif בקשר למפגש תקשיבו, יש לי רק את המספר של אלינור בבית אז אני צריכה מס' פלא' של מישהו מפה.... אפשר לשלוח לי במסר?