השמועה אומרת ש...

alonaski

New member
השמועה אומרת ש...

אל על יוצאים במבצע טיסות מוזלות. החל מהיום לחמישה ימים הקרובים - מוכרים כרטיסי טיסה לטיסות לכל היעדים שלהם בין ינואר למרץ במחירים זולים במיוחד! קחו בחשבון רק שזה למספר כרטיסים מצומצם ורק למספר טיסות מצומצם. כלומר: 1. כל הקודם זוכה. 2. רוב הסיכויים שלא ימכרו את כרטיסי הטיסה לחופשות הסקי של ראשון-ראשון או שבת-שבת אלא רק כרטיסי טיסה לאמצע השבוע. לידיעתכם!

BorderGuy

New member
זה נכון....

המבצע הוא עד ה-3 לחודש... כדאי למהר ולנסות על אמצע שבוע (בו מוכרים מכל יום עד כל יום)... אנחנו ניסינו וכבר גילינו שאין בתאריכים שאנחנו רוצים (שבועיים בארה"ב)... נקווה לטוב...

איל שחר

New member
כבר שעמתי על הפרסומות האלו...

כלום כרטיסים למען הטיעון של: היו כרטיסים והרבה פרסומת...

h a l o o

New member
אני שמעתי על זה עוד לפני חודשיים

לפני כולם כי היה איזה סוכן נסיעות נחמד שנידב מידע אבל הבעיה היא שהתאריכים ממש לא נוחים לי.... דווקא היה מתאים לי קצת ארה"ב או קנדה..

alonaski

New member
../images/Emo3.gif בטח כמו כל הפרסומות האלה

של חברות נסיעות שמפרסמות בריבוע קטן בעמוד האחורי של עיתוני הבוקר: "טיסה לציריך החל מ 199$ " ואז כשאתה מתקשר, אומרים לך שהכרטיסים האלה במחיר הזה אזלו... ונשארו רק אלה של ה 550$ "במבצע"
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ורק כדי להמחיש את הפער בין הפרסום למציאות, אספר לכם, שאני שמעתי על המבצע מסוכן הנסיעות של חבר. כשהתקשרתי אליו לברר הוא אכן אישר לי את זה ואמר שהמחירים מאוד נמוכים כמו למשל טיסה למערב אירופה - 96$ סה"כ! אמרתי: "ווווווווואאאאאאאאוווווווווווווו" גדול... ובהמשך הבירור הסתבר שלעריף הזה מצטרף מס דלק בשווי הכרטיס או יותר אפילו, משהו כמו 100$ ולזה עוד מצטרף "מס נמל" שזה כ 60$ ...
מהון להון... המרחק בין הפרסום הראשוני למציאות הוא פי 2 בערך!
תזכרו את העניין הזה אגב, לפני שאתם ממהרים בהתלהבותכם הרבה להתקשר לפרסומים דומים מהעיתון ולחכות חצי שעה על הקו שמישהו יענה לכם... מוזר... אני זוכרת ששנה שעברה יצאה איזה חוק צרכני שמחייב את סוכני הנסיעות לפרסם את מחיר בטיסות כולל כל המיסים!
מעניין מה קרה עם החוק הזה...

BorderGuy

New member
אני לא מבין מה אתם רוצים....

אני לא בטוח שהבנתי אותכם נכון אבל מה שהבנתי זה שאתם חושבים שזה סתם פרסומת??? (לשם שינוי אני יוצא להגנת אל על)... אז קודם כל הייתה מודעה ענקית בעיתון, שנית כל המחירים כוללים את כל המיסים, שלישית יש להם כרטיסים (אני לא יודע אם עדיין יש אבל שלשום היו), פשוט צריך למצוא תאריך...

למעלה