השמאל ההזוי

מולוקו

New member
השמאל ההזוי

שאלה: מדוע מכנים אותנו את מרצ-יחד שמאל הזוי,וכועסים עלינו שאנו רוצים להחזיר שטחים ולהימנע מכיבוש. למעשה הימין הקיצוני הוא זה שבורח מהשטחים כמו שפן ללא הסכם. ומפקיר את כל העם. אירוני , לא!? שאלה: אולי הימין הוזה ואנו חוזים ?

מולוקו

New member
קדימה זו מוטציה לא ברורה

ימים יגידו מה יכולה היא לעשות במערך הפוליטיקה הישראלית. לעניות דעתי , סתם נפיחה מיותרת שתגסוס עם בוא הבחירות.

adecto

New member
עד היום השמאל הקיצוני

שלט במדינה כנראה זה יקרה לצערי גם לאחר הבחירות הללו רק לליברמן כאיש מרכז יש פתרונות לבעיות הדמוגרפיות של ישראל

mbarak1

New member
adecto

לא יזיק לך אם תלמד קצת מושגי יסוד במדע המדינה! לומר על ליברמן שהוא איש מרכז , זה כמו לומר על מוסולוני שהוא איש מרכז!!! ליברמן לפי כל הקריטריונים המדעים האובייקטיבים הוא איש ימין קיצוני- מקבילו של ז'רינובסקי הרוסי!

בפועל ליברמן לא נמצא בימין

אפילו בעימות מול ביילין, ביילין הודה שהרעיונות שלו בפועל, שהוא הרבה יותר שמאלה מדימוי שלו, הדימוי שלו הוא ימני והוא נחשב על פי הקהל אליו הוא פונה כימני, בפועל התוכנית המדינית שלו הרבה יותר שמאלה מהימין. בפועל הוא מדבר על הפרדה מהפלשתינים (שזה בעצם אומר הקמה של מדינה פלשתינית), מדבר על פינוי שטחים, פינוי התנחלויות, יחד עם גם העברת הגבול מערבית לוואדי-המשולש, לא טרנספר, הפרדה בין העמים. לי יש כמה בעיות עם האידאולגיה שלו, הדימוי שהוא יצר/התקשורת יצרה לו היא בעייתית, (אצל חלק מהאנשים, השטחיים בינהם זה חזות הכל ככה שהם לא באמת מקשיבים לו), קהל היעד שלו, העובדה שהוא לא מוכן לקרוא להקמת מדינה פלשתינית עצמאית, העובדה שהוא מתנה את התוכנית בפעולות כאלה או אחרות של הפלשתינים, היה נגד ההתנתקות.

adecto

New member
אם הוא היה ימני

ועל אחת כמה וכמה ימני קיצוני הוא לא היה קורא לסגת משטחי המשולש וכד'

מולוקו

New member
איזה פתרונות יש לליברמן ?

טרנספר , העתקה ? מה בדיוק הפתרונות שלו ?

adecto

New member
ותיר על השטחים הערבים

תוך סיפוח ההתיידבויות הקיימות

adecto

New member
שטחים כמו

המשולש, אום אל פאחם, סכנין שמאיימים עלינו מבחינה דמוגרפית ועוינים למדינה היהודית

מולוקו

New member
תראה, אחת הבעיות המרכזיות שלנו

היא חוסר האחידות מבחינה מדינית ופוליטית. וזה מביא למחשבה שהחיים שלנו יהיו פה לדורות על החרב. על פי אותה אנלוגיה כל שטח שיחשב עויין יועבר לרשות הפלסטינית. שאלה: האם לפי התורה שלו נאלץ להחזיר את יפו גם לרשות, במידה והיא תחשב עויינת ?

מולוקו

New member
התנאי הנוסף הוא שחייב להיות רצף

טריטוריאלי. כיוון שאינני בקי בתורתו של הלז תוכל בבקשה לשרטט בקווים כלליים את מדינת ישראל הלוחמת. אני מתכוון למפה.

adecto

New member
ותיר על השטחים הערבים

תוך סיפוח ההתיידבויות הקיימות

שתיפת המוח השמאלנית בתיקשורת...

הצליחה לצערי להדביק גורמים ימניים במדינה - לכן המצב המוזר שתיארת. אגב, במצב היום, השקפת עולם שמאלנית זה ממש פרודיה הזוייה. נורא דומה לסרט - הפלישה ממאדים ! אם לא ראית, אני ממליץ לך ליראות ואז תבין יותר על מה אני מדבר. וגם , ציטוט - רן כהן ממרץ - זה איום אסטרטגי אם ניתיחס לזה כמו איום אסטרטגי. (מדבר על עלית החמאס לשילטון) היתי שם איקון של בכי, אבל זה לא יתאר את האמירה ההזוייה הזאת.

מולוקו

New member
הייתי מציע לך לא להתפזר

ולתאר מילולית את מאמרך בצורה יותר קוהרנטית.

למעלה