השם של השיר

Reutgold

New member
השם של השיר

לפני שאני אשכח.. אך קוראים לשיר שהושמעיום בתחילת הפרק ובאמצעו?

Reutgold

New member
משום מה

מצאתי גם רק את המנגינה בלי המילים ולו דווקא קראו if you are my love איזה מהמם זה מזה עצוב!

Mor L

New member
תגידי ../images/Emo58.gif

יש שני שירים עם אותה מנגינה אחד זה ביפנית שסאקורה שרה ואחד זה באנגלית שהתנגן ברגע כשסיישירו "הרג" את שאורן וסאקורה בעולם הוירטואלי איך קוראים לכל אחד מהם? you are my love זה בטח הגירסה באנגלית לא? אז איך קוראים לזה בגירסה היפנית?

Mor L

New member
תודה אבל זה שיר אחר

Yume no Tsubasa זה השיר ששמים כששאורן נלחם תמיד באנגלית זה מתחיל: far in the light I can see you in every lear of the light tiny feather of love איך קוראים לזה באנגלית שאני אוריד?

Reutgold

New member
אלה שני שירים שונים

מה שאני מצאתי זה ביפנית-you are my love ובאנגלית באותו שם! you are my love אבל זה באנגלית ויש רק את המוזיקה לא יפנית ולא אנגלית שלה קוראים-if you are my love yume no tsubasa זה שיר אחר גם מהמם שמושמע הרבה ויש לו גם רק מוזיקה גירסה רק של סאקורה ודואט ש-שנים שרים בן ובת..

Mor L

New member
נצל"ש למשהו קטן וחמוד

השם המלא של הסידרה הוא Tsubasa Reservoir Chronicle ואחרי כל הודשים האלה החלטתי לבדוק סוף סוף מה הפירוש האמיתי של זה אז ככה Tsubasa זה כנפיים ביפנית Reservoir זה מַאֲגָר ו-Chronicle זה קוֹרוֹת (כמו קורות חיים), ובצורת פועל זה תּיִעֵד מה שיוצא בעברית זה כנפיים שהן מאגר של תיעוד (הזיכרונות) אז במקום לרשום מאגר הכנפיים המתעדות או משהו בסגנון הלכו על פרשנות אחרת וקראו לזה אגדת הכנפיים מה הקשר? לא יודעת...

למעלה