השם שלי הוא...חיאל!

chaiel

New member
השם שלי הוא...חיאל!

חָיְאֵל מישהו שמע פעם שם כזה? מה דעתכם, שם יפה/מיוחד? אישית לא שמעתי אף פעם על שם כזה ואני די גאה בו וחושב שהוא ממש יפה ומיוחד (וגם אומרים לי אתזה הרבה) אף פעם לא חשבתי על לשנות אותו בגלל פאדיחות או משהו אבל כן חשבתי שאם אחיה בארצות-הברית למשל אז אולי אוסיף שם אמריקאי כי יש לאמריקאים בעיה לבטא את האות ח'. לפעמים אנשים קוראים לי חִיאֵל בפעם הראשונה שהם רואים את השם אבל מסתדרים ואני דווקא נהנה לתקן אותם. (ד"א למי שתוהה מאיפה "הקריצו" את השם הזה, לסבא-רבא שלי קראו יחיאל ורצו לקרוא לי על שמו אבל אבא שלי לא אהב את השם יחיאל אז "תקעו אותי" עם חיאל)

chaiel

New member
ד"א...

אם מישהו יכול לעשות לי ניתוח של השם וכל הדברים האלה כמו שראיתי שעושים פה בפורום אני ממש אשמח... תודה!!!

גל סופר

New member
שם נפלא ממש ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום שלנו
חי-אל, מורכב משני הברות שלשניהן מקום מכובד מאוד ביהדות. השם הזה יכול להעיד על חיבור מאוד משמעותי לדמות האם במשפחה, על צורך תמידי בחופש פעולה ועל סקרנות רבה מאוד. אגב, זה שיש לאמריקאים בעיה לבטא את האות ח' זאת בעיה שלך?

chaiel

New member
וואו! חחח

אין לי חיבור יותר מדי לאמא שלי, א-ב-ל, יש לי צורך ענק בחופש פעולה ואני האמא של הסקרנים! וואו יפה! בעיה שלי, לא אוהב שלא אומרים את השם שלי נכון (פעם אחת אין לי בעיה אבל לשמוע תמיד היאל זה יציק לי, מה הקטע שיהיה לי שם אבל לא יבטאו אותו נכון?) תגיד בבקשה, יש משהו עם זכר נקבה? (ראיתי בשאר האשכולות) ד"א פורום נחמד מאוד!
(גם נושא מאוד מעניין, ומצחיק לומר, אבל זה אקטואלי לכווווווווווווווולם!)

גל סופר

New member
חיבור משמעותי הוא לאו דווקא "יותר מדיי" ../images/Emo13.gif

חיבור משמעותי הוא בדר"כ קיצוני, לטוב או לרע. בעניין האמריקאים
השם בשבילך או בשבילם?
בעניין הזכר-נקבה, יש לך אות אחת נקבה, ושלוש אותיות זכר.

chaiel

New member
לגבי הזכר-נקבה

מזה אומר? ד"א גם בדקתי את השם שלי באנגלית (Chaiel) ובדקתי במין דבר כמו גימטריא באנגלית שמפרש את השם וגם היה שם בול (כמעט) את התכונות שלי. השם בשבילי, אבל מה הקטע אם הם לא יכולים להגיד אותו נכון? (שלא נדבר על השם משפחה שלי..תחזיקו חזק...לינדנבאום! אבל אותו אני בחיים לא ישנה או יוסיף משהו כיזה דבר שהולך כזה במסורת)

גל סופר

New member
אהבתי את הטענה האחרונה ../images/Emo45.gif

מסורת זה חשוב
בנוגע לגימטרייא באנגלית, זה נומרולוגיה. ואכן... הנומרולוגיה היא תורה מדויקת לחלוטין.

chaiel

New member
מזותומרת "תורה מדוייקת לחלוטין"?

ומזה נורמולוגיה? (קצת פירוט קצר אם אפשר בבקשה) ואם כבר, אז מה הנורמולוגיה אומרת על השם שלי בעברית? (או שזה מה שכבר כתבת לי לפני זה?!)

גל סופר

New member
לנומרולוגיה יש את פורום נומרולוגיה ../images/Emo13.gif

בפורום נומרולוגיה [מספרו 17] אני מאמין שתמצא את ההסבר.

למעלה