השם שלי אומר הכל...

השם שלי אומר הכל...

אבא שלי מתנגד לקניית חמוס בלי סיבה בכלל! פעם הוא הסכים בתנאי שיהיה בגינה , הלכנו לחנות חיות ואמרו שאי אפשר. דיברתי באתר אחר עם וטרינר שאמר שאפשר , הראיתי לאבא שלי והוא אמר שלא אכפת לו. אני אובססיבי לחמוסים כבר 4 שנים. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות????

Misha180

New member
אני לא חושבת שטוב לחמוס לחיות בגינה

לא עם תנאי מזג האוויר של הארץ.. ואני לא ממליצה לך להביא בעל חיים לבית שחלק מהדיירים בו לא אוהבים ולא רוצים. זה מתסכל. אישית אמליץ על מה שאני בסופו של דבר עשיתי- תחכי שתהיה לך דירה משלך ותגדלי בה מה וכמה שאת רוצה

מה???

אני מכיר אנשים שיש להם חמוס בגינה וזה הולך מעולה! ואבא שלי לא החזיק חמוס אז הוא לא ממש קלט מה זה... כל אחד אוהב חמוסים כשהוא מכיר אחד.. דירה? אני בן 12! אז שיהיה ברור- אני אובססיבי לחמוסים!

Misha180

New member
חמוס רגיש למזג אוויר חם בארץ

חי טוב בחוץ זה יופי, הוא בטח סובל. וכשאתה בן 12 ומביא חיה הביתה זה בדרך כלל להביא לאמא ואבא לטפל בו.. ואם הוא לא מוכן אז אני משערת שיש סיבה, כי זה לא עניין של מה בכך כמו להחזיק דג. אני אישית חיכיתי בסביבות ב10 שנים לאמץ חמוס.

WTR

New member

WTR

New member
אני גם חושבת שכדאי לחכות

אני מבינה את ההרגשה שלך, אני בגיל 14 ממש רציתי חמוס ואמא שלי לא רצתה
מנסיון לא כדאי להביא הביתה אם ההורים לא מסכימים
ואני גם חושבת שחמוסים לא מתאימים לגינה, הם לא מסתדרים עם חום גבוה או קור חזק
זה גם לא נכון להחזיק אותם בכלוב ולשחרר חמוס בגינה יכול להיות מאוד בעייתי, שמעתי על המון חמוסים שנעלמו ולא נמצאו

חחח...

אני לא יודע אם את כמוני אבל אני רוצה כבר 4 שנים וילדים בכיתה שלי כבר קוראים לי חמוס וגם המורות... הרעיון של חמוס בגינה זה שכשהוא משוחרר הוא בבית. אני מכיר אנשים שהחמוס תמיד בגינה ואין בעיה של מזג אוויר. אשמח אם תתיחסו לנושא לפי זה.

Misha180

New member
אם אבא לא רוצה

אתה תשלם את ההוצאות? אתה תיקח אותו באוטו לוטרינר בהרצליה או רמת גן פעמיים בשנה לפחות? אתה תנקה לו את הכלוב ותכבס לו את המיטות פעמיים בשבוע? בשבילך זה משחק, בשביל בן אדם בוגר זה עוד בן בית שדורש טיפול והשקעה. ואם אבא שלך לא רוצה להשקיע אין לך מה לקחת חמוס, כי חיה שלא משקיעים בה לא רק סובלת, היא גם מביאה סבל לשאר בעלי הבית.

Misha180

New member
ומעבר לזה,

שאלת שאלה, שני אנשים נתנו לך את אותה תשובה, לא מרוע אלא מתוך הגיון. אם אתה לא מוכן לקבל למה שאלת? תסתכל מחוץ לחלון. ככה אתה רוצה להחזיק חמוס? תצטרכו להכניס אותו הביתה לפחות שלושה ימים בשבוע בחורף, ועוד יותר לדאוג לו בקיץ. אין דבר כזה לזרוק חמוס בגינה שלא יפריע. ולא יודעת מי הוטרינר שאמר לך שאפשר.

למעלה