השם ירין

לילה12

New member
השם ירין

שלום, אני צפויה ללדת בן בחודש יוני ומאוד אהבתי את השם ירין. שם המשפחה שלנו מתחיל באות נ' ויש בו את האותיות י' ר' האם זה מסתדר שהשם הפרטי ושם המשפחה עם אותן אותיות?

ilanamysticana

New member
השם ירין

השם ירין הוא שם טוב. הוא שם מאוזן כי יש בו אותיות א,ה,ו,י באותו משקל עם עיצורים. הוא גם נותן יכולת של טרנפורמציה, והוא נותן פוטנציאל לאנרגיה חיובית. מצד שני לא בטוח שזה יהיה שם הנולד כי בזמן הלידה וגם לפני האם מקבלת "אישור" או ששם אחר מתברר כיותר נכון. לשאלתך האם מפריע שם המשפחה כדי לענות על כך צריך לדעת את כל הפרטים כולל תאריך הלידה. הכי טוב התאזרי בסבלנות "האינפורמציה" המלאה תגיע בזמנה. שיהיה רק טוב

doingood

New member
ירין

"אין הנחתום מעיד על עיסתו ואין האסור מתיר עצמו מבית אסורים" ולכן לא אתן פרשנות לשמות הקרובים לשם שלי.

נר777

New member
השפעת שם פרטי ושם משפחה הן שונות

והאותיות המרכיבות את שם המשפחה אינן צריכות להשפיע על בחירתך בשמו הפרטי של בנך שיוולד בע"ה בשעה טובה ומוצלחת. בבחירת השם בודקים את שילוב השם עם שם המשפחה (אותיות אהוי בשם משפחה ושם פרטי למשל על מנת לבדוק מהי ]נימיות האדם האישיות הפנימית שלו) וטובתו של התינוק מכך אך לא זהות של אותיות. בע"ה הביטי בתינוקך ונסי לבחור את שמו באהבה רבה לאחר הלידה ואם זה עדיין יהיה השם ירין - מעולה!. בהצלחה!

פרוש השם ירין

השם ירין הוא שם שכל כולו אנרגיה של הודיה לבורא עולם ולנפלאותיו. "ירום יהוה נפלאותיו". כל טוב ובשורות טובות.

גל סופר

New member
קשה לי שלא להעיר

זו כבר הפעם השלישית שהבחנתי בה, שאתה מביא פסוקים שאתה טוען שמופיעים במקורות- אך הדבר אינו נכון.

קשה לי שלא להגיב../images/Emo4.gif

מסתבר כנראה שאתה לא מכיר את כל המקורות כמו שאתה חושב.

גל סופר

New member
תתפלא

בכל פעם שביקשתי ממך מקור, לא הצלחת לתת אותו. טענת שזה "מהקבלה"- הקבלה אינה ספר, אלא תורה שלמה. אם אני אינני מכיר את המקור הזה, ואתה אינך יכול לציין מהו- זה גורם לתהייה.

גל היקר לא זכור לי שאני המורה שלך.

לא זכור לי שאני בפורום על תקן מורה. "בכל פעם שביקשתי ממך מקור,לא הצלחת לתת אותו" יש הבדל גדול בין לא הצלחת ללא נתת במקרה שלנו זה לא נתת כמו שטענתי קודם אני לא מורה ולא אמור ללמדך.

גל סופר

New member
תירוץ קטנוני

לא ביקשתי לימוד, ביקשתי הוכחה. אינך יכול לספק את ההוכחה כיוון שהיא לא קיימת. לא הייתי רוצה שהמורה שלי יהיה כזה שלא יודע מאיפה הוא מביא דברים, ו'מצטט' כלום.

doingood

New member
הודעות נמחקו

מבקש מהגולשים להשתמש בשפה נאותה ובכבוד הדדי.

למעלה