השלמת פערים

sagiey

New member
השלמת פערים

היי, אני מאוד אוהבת את הסימפסון אבל מכירה בעיקר את העונות המאוחרות יותר (מה ששודר בשנתיים האחרונות נניח בערוץ 1). אני זקוקה להשלמת פערים רצינית אבל לא יודעת מאיפה להתחיל... מה דעתכם? אילו עונות טובות יותר? מאיפה מתחילים? הצילו... :)

לדעתי העונות באמצע ,

בעונות הראשונות הסידרה עדיין התעצבה ובעונות האחרונות הרגשתי במובן מסויים שכבר אין להם על מה לעשות , ניראה לי שמאוד תהני מהעונות באמצע .

CountingCrows

New member
המון הצלחה.... ../images/Emo2.gif

את מודעת לעובדה קטנה שיש 400 פרקים לסדרה...? כפול 23 דקות לפרק.... 160 שעות בערך... קצת פחות משבוע של ישיבה רצופה מול הטלוויזיה... זה לא שאני אומר לא לראות, נהפוכו, תהיי ברוכה אם תצליחי, אני אפילו אנבה לעזור: עונות מומלצות...? - עונה 1 עד 16 כולל... פרקים מומלצים שלי? אני אתן רק 3.... עונה שניה פרק ראשון, עונה 11 פרק האלווין, עונה 15 פרק 4... יש עוד הרבה אבל עם הזמן... איך מתחילים? מבקשים מחברים את כל העונות, (יש מלא חברים כאלה באי-מיול) ורואים לאט ובזהירות... תעדכני. אם הצלחת..

Benn Is Kane

New member
אפשר לצמצם את זה לעונות 6-14...

אבל יש גם פרקים מעולים בעונות המוקדמות יותר (חוץ מהעונה הראשונה, שאותה אני ממש לא מסוגל לראות), וגם במאוחרות יותר.

rony143

New member
אם את יכולה לראות בלי תרגום

יש את כל הפרקים באתרים שונים כמו peekvid. ממה שאני ראיתי עונות 4 ו-5 הכי טובות (אני עדיין בעונה 6 אז אני לא יודעת מה הולך שמה, אבל לא שמעתי דברים טובים). בהצלחה ותהני!

למעלה