השלמת פערים... בעקבות החג שריסק לנו את הסופ"ש... יש מצב לרכיבה היום...??? יום נעים
M mad dog 3 New member 26/9/04 #1 השלמת פערים...../images/Emo107.gif בעקבות החג שריסק לנו את הסופ"ש... יש מצב לרכיבה היום...??? יום נעים
השלמת פערים...../images/Emo107.gif בעקבות החג שריסק לנו את הסופ"ש... יש מצב לרכיבה היום...??? יום נעים
L Le Duke New member 26/9/04 #5 בנות ,חליפות עור ,כפפות ,שמנים , החלקות ,דופק מואץ ,אדרנלין ,זיעה טריה ,אישונים מורחבים ... סליחה אם שכחתי משהו (או מישהו)
בנות ,חליפות עור ,כפפות ,שמנים , החלקות ,דופק מואץ ,אדרנלין ,זיעה טריה ,אישונים מורחבים ... סליחה אם שכחתי משהו (או מישהו)
ה הרושמת New member 26/9/04 #12 אז למה תמיד אומרים לי כמה שאני מזיעה ומסריחה בחליפת העור... אולי זו סטיה שלך??
M mad dog 3 New member 26/9/04 #7 עלמתי...../images/Emo107.gif יש צפי לשעה...??? מעניינת אותי תגובתך לאחר שתעשי סיבוב על הנבלה שלי... יום נעים
עלמתי...../images/Emo107.gif יש צפי לשעה...??? מעניינת אותי תגובתך לאחר שתעשי סיבוב על הנבלה שלי... יום נעים
ה הרושמת New member 26/9/04 #11 אין לי מושג עדיין אני תקועה פה עם ערמה של טפילים שצריכים סידור מחדש, אל תשאל, אני והשאלות הסמינריוניות שלי.. שלח לי טלפון במסרים ואני אעדכן אותך.
אין לי מושג עדיין אני תקועה פה עם ערמה של טפילים שצריכים סידור מחדש, אל תשאל, אני והשאלות הסמינריוניות שלי.. שלח לי טלפון במסרים ואני אעדכן אותך.
S sm animal New member 26/9/04 #6 אני רוכב בשלישי, רביעי, שישי ובשבת חושב להצטרף לטיול מועדון (גג"ש 17 מלפנים..) מישהו בא לעשות באלאגן ויחסי ציבור לסופרמוטו?
אני רוכב בשלישי, רביעי, שישי ובשבת חושב להצטרף לטיול מועדון (גג"ש 17 מלפנים..) מישהו בא לעשות באלאגן ויחסי ציבור לסופרמוטו?
M mad dog 3 New member 26/9/04 #8 ידידי האשכנזי...../images/Emo107.gif נדרשת התרשמותך מהכלי... התנצלות על התבטאותך עדיין מתבקשת... יום נעים
ידידי האשכנזי...../images/Emo107.gif נדרשת התרשמותך מהכלי... התנצלות על התבטאותך עדיין מתבקשת... יום נעים
ה הרושמת New member 26/9/04 #19 אה או קי, זה לכל הבשר?? ../images/Emo8.gif אפרופו בשר, מה יהיה עם ה"על-האש" שלנו?? ????
ה הרושמת New member 26/9/04 #23 נו אז אשפר לנסות לארגן את כל השבאב להצטרף לטיול המועדון, או שצריך להיות חבר מועדון או משהו...
4 45degrees New member 26/9/04 #14 גררררר........ 17 וטיול מועדון מתי הטיול? לאן? שוקל ברצינות לחזור לפורמט כביש לצורך יחסי ציבור: בתפריט: צמד פנסות חזקות קדימה צמד סליקות צמד משתיקות שקטות UNT אחד 17 נראה לי גדול להגיע לחלק המפותל של הטיול. מזכיר לי איזה קטע לפני כמה שנים מדברת לצמח.
גררררר........ 17 וטיול מועדון מתי הטיול? לאן? שוקל ברצינות לחזור לפורמט כביש לצורך יחסי ציבור: בתפריט: צמד פנסות חזקות קדימה צמד סליקות צמד משתיקות שקטות UNT אחד 17 נראה לי גדול להגיע לחלק המפותל של הטיול. מזכיר לי איזה קטע לפני כמה שנים מדברת לצמח.