השלמת מידע...

השלמת מידע...

פספסתי את מה שבון ג'ובי אמר על השיר של לאקישה. זה לא נשמע לי רוק מה הוא אמר? ולא הבנתי למה בניגוד לפעמים הקודמות לא התלוננו שהיא צורחת הקול שלה נשמע חזק בדיוק כמו בשבועיים האחרונים. אשמח לקבל הסבר.

whatever4

New member
השיר שהיא שרה

הוא בלאדת רוק. בון ג'ובי עודד אותה לשיר בסגנון יותר soulful עם נשמה ולהפוך את השיר לשלה וזה בדיוק מה שהיא עשתה. לא התלוננו שהיא צרחה כי...וול, היא לא צרחה. אני בהתחלה ממש לא אהבתי את לקישה. היא הפחידה אותי מידי עם הצרחות שלה ומבטי 'האישה הכועסת שבעלה עזב אותה לטובת דוגמנית'. אבל לטעמי, הביצוע שבוע שעבר היה פשוט מעולה, עם הרבה רגש. אחד הביצועים הטובים העונה. אבל זה כבר עניין סובייקטיבי כנראה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כי הנושא לא היה 'רוק'

הנושא היה 'בון ג'ובי' והשיר עצמו הוא של בון ג'ובי לקישה לקחה את זה לסגנון שלה בדיוק כמו בלייק והצרחות זה חלק מהסגנון של לקישה בביצוע הראשון השופטים אמרו לה משהו על זה?ולי היא קרעה את עור התוף יש שירים שפשוט הרגישו שהיא צורחת כבר,ז"א מוציאה את הגרון שלה וזה לא נעים. בביצוע הספציפי הזה,לא הרגישו את זה.

maymayush

New member
../images/Emo207.gif

מישהו פה מכיר אולי אתר עם פאנפיקס של אמריקן איידול? אם כן, אתם יכולים לשים קישור? תודה
ולא קשור, עכשיו אני שומעת את הגרסה המקורית לשיר "when the stars go blue", וזה ממש דומה לשל בלייק... ממש אפשר לחשוב שזה הוא. (בסוף יסתבר ששמעתי את הגרסה של בלייק והתבלבלתי
אתם לא חושבים שזה ממש דומה?)

Bleed for Me

New member
יש גם גירסה של

when the stars go blue של בתא'ני ג'וי לנז וטיילור הילטון (מתוך מגרש ביתי עונה 2)

LeAnnDylan

Well-known member
דומה? לגירסה של טים מקגראו?

וואו אני ממש לא מבינה מה נסגר עם האנשים בפורום הזה הגירסה של טים אלוהית ועל אף שחיבבתי מאוד את הגירסה של בלייק היא לא מגיעה לקרסוליים של זו של טים אם היה נדמה לך שזה דומה לבלייק זה בלייק אין מצב להתבלבל בין טים לבלייק

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif

ואפילו לא חיבבתי את הגרסא של בלייק ללא ספק ההופעה הכי גרועה שלו אין מצב להתבלבל

otollo

New member
../images/Emo174.gifהגרסה המקורית זה בכלל של ריאן אדמס

לא של טים מקגרו
. הוא רק חידש את זה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo12.gif מ'פתאום

באלבום שלו בקרדיטים על כתיבת השיר השם שלו מופיע

whatever4

New member
נופ.

הגרסה המקורית היא אכן של ראיין אדמס. ולטעמי זאת גרסה הרבה יותר יפה ומרגשת. (אבל בהיותי לא חובבת גדולה של קאנטרי אני לא הכי אובייקטיבית
).

otollo

New member
../images/Emo174.gifזה בוודאות לא שלו ../images/Emo3.gif

אולי הוא כתב את זה לריאן אמדס ואז התחשק לו לקברר את זה
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאין כמו הגרסה של בונו והקורז...../images/Emo99.gif

Daniella 21

New member
../images/Emo207.gifאיפה ביוטוב אפשר לראות הופעות

של אמריקן איידול הנוכחי? אני הייתי רוצה לשמוע את השירים של בלייק ושל ג'ורדן עוד הפעם אפשר הצעות?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לול.

את פשוט רושמת Blake Lewis או Jordin Spark ואת שם השיר של ההופעה שאת רוצה לשמוע ואת בטוח תמצאי,אפילו כמה. את יכולה לרשום גם רק את השמות שלהם בלי השמות של ההופעה,וככה תמצאי כמה שיותר דברים בחיפוש אחד.

למעלה