השלמת חוסרים

השלמת חוסרים

בטיול EZ לפני שבוע חולקה ערכת הקפה שלי בין מספר רוכבים, לחלוקה במקום ובמעמסה. בסוף הטיול לא חזרו אלי מספר חלקים: ראש הגזיה (החלק שעליו עומד הפינג'ן), הפינג'ן עצמו, מצית ואולי עוד פריטים. אלו מגם שגילו בבית ערכת קפה בתיק אנא צרו קשר.

akivab

New member
היי שי

אני קיבלתי מיורם לסחוב את מיכל הגז וכרגע זה אצלו

עקיבא.. כנס רגע

המיכל שלי..

schwinnie

New member
הרי החדשות ועיקרן תחילה

דובר משטרת מרחב הירקון, רב פקד שאלתיאל אברמוביץ´, מסר היום ידיעה בלעדית לכתבי אתר האינטרנט תפוז, כי הערב נחשפה חוליה מסוכנת של שודדי גזיות. הכנופיה פעלה במסווה של קבוצה תמימה לרכיבת אופני הרים ופיתתה רוכבים ורוכבות תמימים להצטרף לשורותיה בדרך מתוחכמת במיוחד שעיקרה הוא פרסום כי בטיוליה לא ניגרת זיעה. מסתבר כי בין הרוכבים התמימים שביקשו להצטרף נערכה סלקציה ולאלו שהשיבו בשלילה על השאלה אם יוכלו להביא גזייה לטיול, נאמר כי הטיול יהיה קשה או קל מדי לרמתם ולכן כדאי להם להצטרף לקבוצה אחרת. עם הגיעו של הקורבן התמים לשטח הכינוס מיהרו חברי הכנופיה להציע את עזרתם בנשיאת חלקי הגזיה, והכל באמתלה, כי אם רוכב בודד יישא משקל רב מדי הוא עלול להזיע ואז ייפגע שמה הטוב של הקבוצה ואמינות הסלוגן. למותר לציין כי חברי הכנופיה ניצלו את תשישותו של הקורבן בנקודת הסיום (שהזיע, למרות כל ההבטחות) וחמקו באלגנטיות, איש, איש לרכבו כשהם מותירים בחזקתם את חלקי הגזייה היקרה מפז. עוד מסר לכתבנו רפ"ק אברמוביץ´ כי הכנופיה נלכדה רק הודות לפעילותה של סוכנת סמויה (ששמה טרם הותר לפרסום) שהסתננה לשורות הכנופיה במבצע נועז (מיוזע) וחשאי ואספה מלוא חופניים של ראיות מפלילות. מהפרקליטות נמסר כי כעת נשקלת העמדתם לדין של חברי הכנופיה, לא רק בעבירת השוד, אלא גם בעבירות של מרמה והפרת אמונים כלפי קורבנותיהם התמימים, שהעידו כי יותר משהם מצרים על שוד הגזייה, סבלו מפח נפש משהסתבר להם כי הגירו כמויות לא מבוטלות של זיעה, למרות ההבטחות המפתות של חברי הכנופיה. פרקליטם של חברי הכנופיה, ביקש למסור רק כי החשודים הינם ממשפחות מצוקה חד-אופניות ועל רקע זה ניתן להסביר את מעשיהם.

למעלה