השלמת בגרויות

karin956

New member
השלמת בגרויות

שלום לכולם, אני חדשה פה בפורום... אני צריכה להשלים כמה בגרויות, וכל זה בנוסף לפסיכו'
רציתי לקחת איזה שנה חופש אחרי השחרור ולטייל וכו', אבל חברה שלי אומרת שבגלל שהייתה שביתה השנה אז שווה להשלים בגרויות כי הורידו איזה 40 אחוז מהחומר ויש יותר זמן ללמוד וכו'... מישהו שמע משהו על זה? אני שוקלת לדחות את הטיול אם זה ככה... וגם- איפה הכי כדאי ללכת להשלים בגרויות? עם כל המקומות שיש היום... איך אפשר לבחור?! תודה מראש לכולם!!!

היי קארין

אין לי מושג בקשר למיקוד השנה כי למזלי גמרתי עם הבגרויות האלה סופית!!! רק ממליצה לך בחום על אנקורי, מקום נהדר, מורים פצצה (את יודעת שהם גם כותבים את הפתרונות לבגרויות בעיתונים?) בכל אופן, השלמתי כמה בגרויות דרכם ועשיתי פסיכומטרי שם... ואם באמת בגלל השביתה הורידו חומר מהבגרויות שווה לך להתקשר, בטוח שהם יודעים על זה ויכולים לכוון אותך. יש להם גם תיכונים ובכל שנה הם כותבים את הספרים של הבגרויות, אז פשוט תבררי :)

לא הורידו באמת כמות כזו מהחומר

אבל פרסמו את המיקוד מוקדם יותר, מה שאומר שמראש לומדים פחות. תעשי את השיקולים שלך ותראי עד כמה כדאי לך לדחות את הטיול - בכל בתי הספר שמלמדים בהם בגרויות יותר להכווין אותך בדיוק למה שצריך ולספק לך את המקסימום - שיהיה בהצלחה

למעלה