השלמות מהיום

• פותח הנושא ak5
  • פורסם בתאריך

ak5

New member
טירמיסו של דנית סלומון

התמונות לא יצאו משהו אך הטעם מעולה. טירמיסו דנית סלומון תבנית: 25*25 סירופ: 1/2 כוס אספרסו חריף מאד או 2 כפיות נס קפה מומסות בחצי כוס מים 2 כפות סוכר 3 כפות ברנדי משובח או ליקר קפה קרם: 1 מכל שמנת מתוקה 2 כפיות תמצית וניל 7 כפות סוכר 500 ג' גבינה מסטרפונה 200 ג' ביסקוטים אבקת קקאו לעיטור הכנה: הקרם: מקציפים שמנת מתוקה עם וניל ו- 2 כפות סוכר לקצפת רכה ויציבה. מערבלים בקערה מסקרפונה, 5 כפות סוכר לפחות 5 דקות. מקפלים את התערובות מערבבים חומרי הסירופ. טובלים מחצית הביסקוטים ומסדרים כשכבה ראשונה מורחים מחצית הקרם, שוב שכבת ביסקוטים ושכבת קרם. לפני הגשה לפזר אבקת קקאו הערות AK5: השתמשי בחצי מסקרפונה וחצי גבינה לבנה רגילה. לתבנית בינונית חד פעמית הקרם לא מספיק ורצוי להכפיל או שני שליש.

העוגות שלך משגעות אותי ../images/Emo99.gif

אף פעם לא השתמשתי בגבינת מסקרפונה. איך זה נראה ? ואיזה טעם יש לזה? זה מיועד רק לעוגות? גם המקרונים נראים טוב

ak5

New member
ישנה אריזה כחולה של מחלבות גד

לא ראיתי בסופרים אחרות. אני לא שמעתי על שימוש נוסף על קרמים כמו זה של הטירמיסו ודומיו. גבינה מאד שמנה. מירקם קשה יותר מגבינה לבנה אך לאחר הקצפה וקיפול עם קצפת מתקבל קרם טוב. אין לה ממש טעם

DUKASIT

New member
AK אתה מצליח להוציא אותי משלוותי

העוגות שלך משגעות. אני דוקא אהבתי את השם מקרונים של אשת הספר - ועוד משהו הבת שלי הזמינה אותם עם "החומר הזה שעושים קציצות לפני שזה נהיה בשר" יענו עם בשר טחון ולדעתי יצא מצויין. אנסה בהזדמנות ואספר לכם.

דנייאלה

New member
AK הטירמיסו הזה עושה רושם מצויין

הוא נראה ממש קל להכנה רק 4 חומרים לקרם(!!!) האם לדעתך השם טירמיסו הוענק לעוגה בגלל המסקפונה? לאיזו תבנית דנית סלומון ממליצה להכין עם הכמות שרשמת? נראה שיצא לך טעים מאודדדדד גם המקרוני שלך נראה מפתה

ak5

New member
השם הוא כנראה מהמסקרפונה והנס קפה

רשמתי במתכון את גודל התבנית: 25*25 ס"מ.

ak5

New member
פסטה של אשת פוטיפר (הספר)

יצא מצויין. קל להכנה וכל המשפחה אכלה שזה הישג גדול. מקרוני הובא עי איילתבא (ספר) חב' מקרונים 1 בצל גדול חתוך לקוביות 4 כפות שמן (לא זית) מלח ופלפל כף אבקת מרק בטעם עוף ליטר מים רותחים. 1.ב-4 כפות שמן מטגנים בסיר גדול יחד את המקרונים היבשים והבצל כרבע שעה תוך ערבוב מתמיד וגירוד הסיר. חלק מהמקרונים נחרכים קלות וזה בסדר! מוסיפים מלח פלפל תוך כדי. 2.מוסיפים כף אבקת מרק ומים רותחים (בזהירות!) ומביאים לרתיחה (מיד רותח) טועמים את הנוזלים של התבשיל ומתקנים תיבול. 3.מכסים במכסה ומבשלים 10 דקות על אש קטנה ומערבבים מידי פעם. מכבים האש ונותנים לתבשיל לעמוד סגור עוד 10 דקות לפני שמגישים. 4.התבשיל הסופי הוא ללא נוזלים והאטריות יוצאות רכות וטעימות אבל לא קבעצ'יות.

pirge

New member
אני אוהבת השלמות. ובעיקר

כאלה טעימות. תודה רבה

effyba

New member
../images/Emo8.gifאההה....זה הריח הטוב שהתפשט בכל

האזור....

אלהלי

New member
ולי עשית חשק להכין את עוגת השכבות

וכך עשיתי , עוד לא טעמנו כי היא לכבוד יום הולדתה של אימי מחר . היא נראית פיגוז ואין לי ספק שכך גם הטעם ,תודה!

למעלה