השלכת רק אצלי??

השלכת רק אצלי??

נשירים נשירים נערמו הגזעים, נצבעו העלים בצהוב...יש כאן קצת ענפים, עלובים וחולים, שנעים בכבדות כדי לסבול, ונצבט לי הלב, בבעיטה של כאב, ומיזוג של ישות ותקוה, כמו גשם של שלכת, כמו אלפי כוכבי לכת ילטפו את פניך ילדי, אם תאסוף מלוא חופן עלים ריקים מתוכן ותירק אותם כך לאויר...אז גם הרוח הרעה, הלוחשת, התולשת, ההומה... מחר היא שוב לא תכאיב גם לכאן יבוא האביב (?!) וזה רק בגדר תקוה!! *** שלום אני חדשה פה... התיתמתי לפני שנתיים.. וקשה לי. מקוה שאוכל לשתף פה ולשמוע תגובות חמות.. שיהיה לכם שבוע טוב! יתומה בלית ברירה.

A GIFT OF LOVE

New member
שלום לך

אבל בחוץ יש רק שלכת, ושלהבתי דועכת. זכרך הוא נוף כל כך יקר, עכשיו רחוק, עכשיו אכזר. מעל ראשי העצב שט - ולך לא איכפת... דמותך היא צל - שושן קמל - אך בשם האל, כה זך. אני שונא, אוהב עד תום, בטירוף הזה היום, הן לא אשכח אותך... [בדידות/ סרג' למה] בפנים יש שלכת... בפנים עצוב... אבל בסופו של דבר מגיע האביב והעלים חוזרים ללבלב! אנחנו ממשיכים לחיות יד ביד עם הכאב.
ואנחנו לעולם לא נשכח את יקירנו! אנחנו יכולים רק להמשיך אותם, להמשיך בדרכם ובעצם להנציח אותם בתוכנו אנו... לתת לסתיו לחלוף ולפנות מקום לאביב...
את מוזמנת להשאר איתנו כאן, להשתתף ולשתף בקצב שלך. וכמובן לצעוד איתנו יד ביד עם הכאב ואולי גם ללבלב?! מקווה שתרגישי ב

אפרופו שירים יש לי גם שיר עצוב

הֲיָם בֵּינִי וּבֵינֶךָ / וְלֹא אֶטֶּה לְחַלוֹתְךָ וְלֹא אָרוּץ בְּלֵב חָרֵד / וְאֵשֵׁב עַל קְבוּרָתְךָ? אֱמֶת, אִם אֶעֱשֶׂה כָזֹאת / אֱהִי בוֹגֵד בְּאַחְוָתְךָ! אֲהָה, אָחִי, אֲנִי יוֹשֵב / עֲלֵי קִבְרָךְ לְעֻמָּתְךָ לְךָ מַכְאוֹב בְּתוֹך לִבִּי / כְּמַכְאוֹבִי בְמִיתָתְךָ. וְאִם אֶתֵּן לְךָ שָׁלוֹם – / וְלֹא אֶשְׁמַע תְשׁוּבָתְךָ, וְלֹא תֵצֵא לְפָגְשֵׁנִי / בְּיוֹם בּוֹאִי לְאַדְמָתְךָ, וְלֹא תִשְׂחַק בְּקִרְבָתִי / וְלֹא אֶשְׂחַק בְּקִרְבָתְךָ, וְלֹא תִרְאֶה תְמוּנָתִי / וְלֹא אֶרְאֶה תְמוּנָתְךָ, לְמַעַן כִּי שְׁאוֹל בֵּיתְךָ / וּבַקֶּבֶר מְעוֹנָתְךָ – בְּכוֹר אָבִי וּבֶן אִמִּי, / שְׁלוֹמִים לָךְ בְּאַחְרִיתְךָ, וְרוּחַ אֵל תְּהִי נָחָה / עֲלֵי רוּחָךְ וְנִשְמָתְךָ! אֲנִי הוֹלֵךְ לְאַרְצִי, כִּי / בְּאֶרֶץ סָגְרוּ אוֹתְךָ. וְאָנוּם עֵת וְאִיקַץ עֵת - / וְאַתְּ לָעַד בְּנוּמָתְךָ, וְעַד בּוֹא יוֹם חֲלִיפָתִי / בְּלִבִּי אֵשׁ פְּרִידָתְךָ!

nOway1

New member
כמה אני מת על המילים שלו ...!!

שמואל הנגיד ... משורר מעולה ..
... אח שלו מת ואז הוא כתב לו שיר ...!

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifשלום לך

אני מצטערת לשמוע על האובדן שלך. הקטע שכתבת ממש מקסים! נשמח אם תישארי איתנו, ואני אשמח אם תאשרי לי לפרסם את השיר הזה בעמוד השער של הפורום, רק אם זה בסדר מצידך. מקווה שתרגישי איתנו כמו בבית. את יותר ממוזמנת להישאר.

sivosh

New member
מקסים, ברוכה הבאה

מקווה שתמצאי את המקום לבית. גם אם זה רקבשביל לבקש חיבוק.

למעלה