השלילי חזר

LeeLoo1

New member
השלילי חזר ../images/Emo7.gif

עוד לא קיבלתי מחזור אבל עשיתי בדיקת הריון והתשובה כמובן שלילי... כל כך התרגלתי למילה הזו שזה מפחיד... מחר אני אצל זיידמן באופן פרטי ואני מקווה שייצא משהו טוב... דמעות כבר לא יורדות לי יותר סיימתי את מאגר הדמעות שלי להיום.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif לילו אני מצטערת

|אני מצטערת...... אין לי מילים לעודד אותך. נותנת לך
לילו החיובי עוד יגיע....

זוליק

New member
מצטערת ../images/Emo14.gif

כואבת איתך ומקווה שאכן ד"ר זיידמן יביא למפנה חיובי
שולחת לך
מלא בתקווה אופטימיות וכוחות חדשים.

ליאת.ס

New member
אני כל כך מבינה ../images/Emo10.gif

גם אצלי זה שלילי וקיבלתי ביום ראשון . אז בואי נעזור כוחות ביחד והחודש נצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נגבי דמעות, שנסי מותניים ונתפלל לטוב. היום גיסתי היתה אתלי עם הבטן התופחת שלה ותינוק בן שנה . הגוש שעמד לי בגרון........רצתי לשירותים לירוק אותו. אבל אני מאמינה שיהיה טוב

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אויש לילו ../images/Emo14.gif

שישרפו השלילים
בוכה איתך לילו, ואם את רוצה דמעות, אני יכולה להשאיל לך כמה
כל כך כואב לשמוע שוב ושוב את המילה האיומה זאת. אבל אף פעם לא ממש מתרגלים. כל הזמן מתעקשים לשנות את הסוף של המחזה. והוא אכן ישתנה לילו, כי יום אחד אולי אפילו בקרוב התוצאה תהיה חיובית. כל כך חיובית שהבטן תתחיל לגדול ולהתעגל, ותכביד ותצרוב ותבעט
אז עכשיו תבכי הכל החוצה, כדי שמחר אויר נקי יכנס פנימה וירכך את הכאב. גם חיבוק מהאיש, ומילה טובה מהרופא יתנו פתאום כוח להרים את הראש וללכת הלאה.
נועם

מיכל25אב

New member
../images/Emo24.gifאוף...לילו../images/Emo7.gif

יום אחד בלי שתהיי מוכנה לזה....החיובי עוד יפתיע אותך.... ועד אז
שלך מיכ.

קייצית

New member
לילו - מצטערת ! ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת מה לאמר, חוצמזה שאני מבינה את המקום הזה והוא אכן לא קל. זה יצליח בסוף את תראי !! וכשזה יקרה כל הסבל הזה ישכח ויהיה זכרון עמום ורחוק. שלך קייצית

ש מ י י ם

New member
אוף אוף קישתה לשלילי../images/Emo123.gif

לילושקה יקירה... מקווה שהחודש החדש יביא בשורות טובות ... בינתיים שולחת לך
ו -
ות.. שמיים

הוא רק מחכה לזמן הכי מוצלח

LeeLoo1, אני בטוחה שזה ממש מעבר לפינה -קצת צוחק עלינו על הצפייה הדרוכה וההמתנה -אבל הוא יגיע בטוח -ואנחנו נמשיך לחכות ולקוות -לחיובי המיוחל!!! אני אחזיק לך אצבעות עד הפעם הבאה

LeeLoo1

New member
תודה לכל הבנות המקסימות....

חמותי אומרת לי שהביצית הנכונה והכי נפלאה מחכה לתורה.....קמתי בבוקר עם רגשות מחודשים לקראת השלב הבא.... זריקות....תודה לכל העידודים.. אני קצת הייתי מנ ותקת מהפורום כמה ימים טובים בגלל מבחנים... זה נורא ללמוד למבחנים ולהיות בצפייה מורטת עצבים... אני חושבת על כולכן

לינלין1

New member
לילו בהצלחה!! חמותך צודקת

הביצית הנכונה בוודאי בדרכה אלייך ("יש פקקים" כמו שאחי אומר), ויהיה בסדר. חוץ מזה, אם מישהו יכול להנחית אותה בשלום, זה זיידמן עפ"י הסיפורים עליו. בהצלחה!!!

פפושקי

New member
בנימה אופטימית...

אני מקווה שהביקור היום אצל זיידמן יטע בך המון תקוות ואופטימיות לגבי ההמשך. הוא ממש מקסים ואני בטוחה שמצב רוחך ישתפר היום. נשיקות פפושקי

אפרת12

New member
בפעם הבאה שהוא יוצא - תסגרי את הדלת

שלא יוכל לחזור יותר. מקוה שזו הפעם האחרונה שאת שומעת את התגובה הזו, ותתחילי להתרגל לחיובי. במקרים שבהם הוא צריך להיות, כמובן.

ronylew

New member
../images/Emo141.gifלילו

מחזיקה לך אצבעות בטיפול הבא בסופו של דבר רק טוב ייצא חייב להיות סוף טוב בהצלחה בהמשך

venus13

New member
בסוף יימאס לו (לשלילי) והחיובי יגיע

שמחה לשמוע שהתאוששת בינתיים תאמיני, בסוף זה יצליח - גם אם לעיתים קשה להאמין בזה מחזיקה לך אצבעות ונוס

../images/Emo7.gifאוי כמה עצוב

אבל תאזרי כוחות מחודשים כי בסוף זה יגיע זה רק שאלה של זמן

דנדושון

New member
מצטער לשמוע

יקח כמה ימים עד שתתאוששי מהתשובה, אך עליך לאזור כוחות ולהתכונן לטיפול הבא. שווה לבדוק עם הרופא המטפל לגבי פרוטוקול אחר שאולי יותר יתאים לך ויהיה יותר מוצלח. דנדושון

מיכל ק-ש

New member
לילו

לפעמים דווקא הבכי נטול הדמעות הוא הקשה יותר... מקווה שהטיפול הפרטי אצל פרופ´ זיידמן יוכיח את עצמו.

LeeLoo חמודה.. עצובה איתך..

ואני מקווה יחד איתך שיצא משהו טוב... האמת אני ממש מאמינה שהפעם זה טוב.. והפעם חיובי... מצטערת כל כך על השלילי, אבל יהיה בסדר... כבר מחזיקה לך אצבעות לטיפול הבא והכי חשוב שיהיה לך בהצלחה...

נוג

New member
../images/Emo14.gif שולחת ../images/Emo24.gif ומטפחות לדמעות

היי, כל כך עצוב אחרי חודש אחר חודש של טיפולים לקבל את השלילי. תבכי ותבכי עד שהכל יצא החוצה ויהיה מקום לתקווה חודשה וכוחות לטיפול הבא. בסוף תראי שיהיה טוב וזה רק ענין של זמן וסבלנות גם את תזכי לחבוק את החבילה החמה והרחנית עם
לפחות אחת או יותר.
נוג

למעלה