השליח מהסופר

השליח מהסופר

עוד יום עבר, יום קדחתני בין פגישות לפגישות, בין צילומים לצילומים, בין פרוייקטים לפרוייקטים

עייפה ומותשת הגעתי לסופרמרקט, העגלה התמלאה במוצרים שונים, כיאה למסיבה הגרנדיוזית שאני מתכננת לרגל קבלת ה-פרוייקט - אותו פרוייקט שלמענו הקמנו את החברה הזו, השקענו בה וטיפחנו אותה .

החלטתי, שאחרי יום שכזה מגיעה לי מנוחה מסויימת , הזמנתי שליחות הביתה - הבאת המוצרים עד למטבחי. הופתעתי שהשליח הגיע בדיוק כשאני הגעתי הביתה, אחרי סידורים נוספים מתישים אך החיוך והזכיכות הזו של ההצלחה לא משו מפניי.

עלינו ביחד את שלושת הקומות עד לדירתי, כל הזמן הזה, סקרתי אותו מכף רגל ועד ראש. הוא הסתובב אלי בשאלות כמה פעמים ואני אפילו לא ניסיתי להסתיר את סקירתי.

נכנסנו אני והגבר המסוקס והמחוספס הזה, הוא הניח את המוצרים שקניתי בתוך מטבחי רחב הידיים. בלי לשאול שאלות מיותרות, הגשתי לו כוס קולה צונן עם הרבה קרח - אך זה סירב לקחתו ואמר שישמח לשתות משהו אחר.

משהו אחר, שאלתי? הוא הנהנן בראשו ורק אז שמתי לב, כי עיניו מרוכזות במקום אחד בלבד בגופי - במשולש העונג שלי. הנהנתי לאות הסכמה.

בהינף יד הוא השכיב אותי על שולחן המטבח, ובמאית השניה "קילף" את מכנסיי ותחתוניי מעליי. גל של חום ותשוקה ניטח עליי.

הוא קירב את שפתיו הבשרניות והאדומות אל משולש העונג שלי, ונשף לתוכו - נשיפה שהרעידה את דגדגני וגרמה למיצי תאוותי לטפטף.

לשונו הארוכה פתחה את השפתיים והוא החל ללקק, לנשק ולמצוץ אותי .

הוא הכניס בעדינות תחילה את אחת מאצבעותיו ובתנועות סיבוביות תוך כדי מציצת הדגדגן החל חוקר את תוכי.
ככל שעבר הזמן ומיצי תאוותי מטפטפים להם בהנאה, הוא הוסיף עוד אצבע והתחיל להניע אותם קדימה ואחורה, פנימה והחוצה. עוד אצבע נכנסה לה לתוך ההנאה הגדולה - ואני עצמתי עיניים והתענגתי עד תום.
עוד אצבע נכנסה, עוד אצבע נכנסה - בתנועות סיבוביות ובניעות פנימה והחוצה - הרגשתי שאני רוצה עוד ועוד...

הוא שפך עלי את כוס הקולה , ליקק ומצץ. שיחק עם קוביות הקרח על דגדני וביקש שאפתח את עיניי והראה איפה ידו נמצאת - אינני יודעת כיצד עשה זאת אך כל אגרופו היה בתוכי.

ואני ? מה אני ידעתי - עונג גדול, התחלתי להשפריץ לכל עבר - ואת הכל הוא ביקש ללקק. גופי נרגע מהרעידות וגניחותיי שקטו - רק אז הוא חילץ את ידו מתוכי - אצבע ועוד אצבע, ועוד אצבע ועוד יד.

הודאתי לו, נתתי לו תשר גדול ממה שאני בדרך כלל נותנת ושילחתי אותו לדרכו.

מחר, אני מתכננת עוד קנייה גדולה, ענקית - הרי גם אני רוצה להראות לו מה אני יודעת לעשות

Maja the Naked

New member
אין על שליחים

ואנשי שירות למיניהם,
כתבת מעולה,
יש משהו לא יאומן בסקס המתפרץ הזה ב"הגיון הפורנו",
בצירוף של תיאור ענייני ומדויק.
אהבתי.

אשה חמה

New member
אין על השליחים

הם יודעים בדיוק איפה לגעת ומתי לגעת