השלושרים

השלושרים

מפגש צוות. כולם מתכנסים באולם הראשי. השעמום הרגיל עומד להתחיל. הבטריה בפלאפון נגמרה, אפילו לשחק לא אוכל. המנהלת נושאת את דבריה ומזמינה את האורחים להרצאה של היום.
בריאות הגוף בסביבת העבודה. איך הם מצליחים לבחור את הנושאים המשעממים האלה...נכנסים שניים, הוא בסביבות גיל ה- 50, נראה טוב, די רציני. לצידו ג'ינג'ית צעירה יותר, חביבה וחייכנית.
מתחילים כרגיל בסבב שמות ותפקידים. כמה פעמים אפשר לדקלם את הדברים...אני מסתכלת עליהם ומנסה לחשוב איך להעביר את 3 השעות שמתחילות עכשיו. היה מישהו שלימד אותי שכשמשעמם לי, פשוט לרחף על כנפי הדמיון, אותם אנשים, סיטואציה אחרת.
הג'ינג'ית ניגשה למחשב, הפעילה את המצגת כלשפתע הכל השתתק, המזגנים והאורות כבו, עלטה.
הדלת נפתחה ונכנסנו לחדר החשוך, מיטה גדולה, שלושה במיטה אחת. הוא באמצע, היא מימינו אני משמאלו. ידינו מלטפות אותו, עולות ויורדות, ידינו נוגעות זו בזו.
הוא מחליף אתי מקום, אני במרכז. ידיים נשלחות שוב מכל כיוון. אני נוגעת בידה, בבטן הרכה, בשדיים הגדולים, נוגעת, מלטפת, מועכת, חופנת...זה נעים.
את ידיו ותנועותיו אני מזהה. את שלה עדיין בודקת חוקרת מרגישה.
הוא הראשון לגעת ברטיבות החמה והיא בן רגע מצטרפת לחגיגה. ידיים, אצבעות, מלטפות, נוגעות, חופרות.
כל פינה של גופי מלוטפת, לא נשארת בדד. היא מעמיקה את אצבעה, יודעת היכן לגעת. זו היא, אני יודעת. עוצמת את עיניי, ההרגשה נעימה. רועדת כל כולי, בלי הפסקה.
אל תפסיקו, אני שומעת את עצמי. אל תפסיקו... צוחקת ולא ממבוכה, צחוק של הנאה, צחוק של גמירה.
מתהפכת ומתחלפת איתו. הוא נוגע בה ומביט גם עליי, העיניים שלו אומרות הכל.
אני מושיטה יד אל שדה, זה הקרוב אליי, אל ידיי. הוא מענג באצבעותיו את פתחה החלק. אני נוגעת בו, נוגעת בה, נועצת מבט ולא יכולה לוותר.
עולה עליו. זה כמעט בלתי אפשרי. אלכסון הוא אסון, אבל לא הפעם. יושבת עליו, מתחככת בין רגליו. מנשקת. ראשו מוטה, פניו רציניות.
אני יורדת ומתחילה לרדת. הוא מתענג, כל ליקוק שלי, מגביר את אצבעותיו אצלה.
היא לוחשת, ממלמלת, מתענגת, אני מגניבה מבט ורוצה לגעת. שולחת את ידי אליה, בין אצבעותיו, מרגישה את רטיבותה, הנגיעה מרטיטה אותי, אותה, אותו.
יותר חזק היא מבקשת, הוא חזק, מעמיק את אצבעותיו, אני מרחיבה את הפתח ונוגעת, מרגישה אותו את הדגדגן הזקור. היא נאנחת גונחת, גומרת, נרגעת.
הוא מסובב אותי ועולה עליי. אין כמו הזין שלו בתוכי, זה הכי הכי.
היא חוזרת לעצמה, נוגעת בי בכל פינה. הרגליים מונפות אל על, הוא בתוכי, היא מסביבי. אני לא נחה, ממשיכה, גומרת וממשיכה...
הוא רוצה אותה. נכנס לתוכה. אני מתיישבת ומסתכלת, זה כ"כ יפה. מועכת את שדיה, הם יפים ונעימים, צובטת את פטמותיה והיא ממלמלת מילים.
אני מוסיפה את ידי ומלטפת את הדגדגן שלה, אצבע אחרת אל הישבן שלה חודרת ומעמיקה, מרגישה אותו נע בתוכה, הוא מרגיש אותי, מרגישים אותה בהנאתה.
אנחנו מרפים, נשכבים, מתנשמים ומתנשפים, מחייכים, נהנים.
הזין רפוי, לא...זה לא יכול להשאר כך. אני מוצצת ומשמיעה קולות, שהיא תשמע ותצטרף. היא מבינה עניין, מתקרבת.
שני פיות על זין אחד.
אחת מלמעלה , אחת מלמטה, הידיים מתערבבות, עולות ויורדות. הוא שוכב שם בעיניים עצומות, מתענג. חוטף מבט ומחייך, זה נעים. כמה ענוג הוא הרגע הזה.
היא כורעת על ארבע, הוא מאחוריה, נכנס עמוק לישבנה, אני בוהה ותוהה...מתקרבת, נכנסת מתחתיה, מסתכלת, נוגעת, מלקקת. מרגישה את הכוס בפי.
הפלא הזה עכשיו אצלי בפה שלי, הלשון נכנסת עמוק, מרגישה כל כפל, כל טיפת עונג מטפטפת אל פי. יוצאת ומביטה מהצד, על התנועות שלה, התנועות שלו, התזוזות, הקולות, הגמירות.
המחול הזה לא נגמר, זוהי רק ההתחלה.
הוא נשכב לצידה, ממולל את כולה בין ידיו, ואני משתחלת אל בין רגליו, מוצצת בתענוג אמיתי. יד אחת שלו עליה, יד שניה שלו בתוכי. אני חמה, רטובה, מתמכרת להרגשה הנעימה.
היא גומרת ו...נרדמת.
אנחנו בשלנו ממשיכים באין מפריע, מביטים בעיניים, מתלטפים בידיים, מזדיינים בעיניים פעורות לרווחה, מבט מזוגג...
נוטפת....מה אומרות עינייך? את הבנת? יש איזו שאלה? פונה אלי המרצה.
לא, לא, אני גומרת...כל המבטים אליי, משתאים, אני רצה ובורחת מהאולם.
מזל שיצאתי לחופש עד שאחזור ישכחו כולם.

למעלה