השלולית -טוב או רע

השלולית -טוב או רע

בנות יקרות, זואי תמיד מדברת איתי על התופעה שבה בנות מהקהילה בסופו של יום מתרועעות אחת עם האקסית של השניה. אולי כי הקהילה קטנה אולי כי זה כבר חצי מוכר וידוע אבל מצד שני זה יוצר מצב שבו כמו בסדרה "ישנן בנות" שיש רשת ענפה של בנות שכולן שכבו עם כולן אז מה הדעה הרווחת בפורום טוב או רע?

אסתריה8

New member
מבאס

אני חושבת פעמיים אם לא שלוש ,אם ללכת לאיזה פיקניק משפחות או כל דבר דומה רק מהסיבה הזאת. מצד שני...זה מה יש

טורטיתת

New member
אצלי בארון יש סדר.

אני לא בשלולית ולא בקהילה רק בארון ולא יותר, ואצלי בארון יש סדר. יש מדפים, מגירות, בגדי חורף בגדי קיץ, מצעים, תחתונים, גרביים, כל דבר במקומו מונח. לא חושבת שבריא ונכון לערבב, איפה שהייתה אהבה היה גם רגש.

פאמקי

New member
לא ממש יורדת לסוף דעתך...

את שואלת למה כולן יוצאות עם כולן? והאם זה טוב/ רע? אני מכירה את הדיבור הזה בקהילה. אני פחות מתחברת אליו. לא אומרת שהוא לא קיים, אך פחות מרגישה אותו. ממקומי היום- יכולה לומר שהוא רע. מחר? ייתכן וזה יהיה סיפור אחר. החיים חזקים מאיתנו.

אסביר

בקבוצות קרובות יש מין חוק לא כתוב שלא יוצאים עם אקס/ית של האקסית או של החברה הטובה משם מה זה נראה לי שפה החוק הזה לא עובד אני מקווה שזה לא בגלל שאנחנו מעטות ומסתובבות באותן מעגלים

פאמקי

New member
האומנם?

זה מה שקורה? כנראה שאני ממש לא בעניינים. התקווה שלי היא שזו תכונה מוסרית שקיימת אצל חברותיי. כי על אף שנפרדות, לוקח המון זמן להיפרד מהרגשות העוצמתיים של אהבה.

מממ...

אני רחוקה מלהיות בקהילה... אני לרוב מופתעת מהרבה דברים שמכירות לי בנות הזוג.. ובכל זאת.. כשיצאתי עם הקסית שלי והמשכתי לדבר קצת עם האקסית הקודמת, החלטנו להיפגש במינרווה (ולא. אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי). בכל אופן, התברר שהחברה הנוכחית של האקסית הקודמת, היתה גם עם בת הזוג שלי. זה שעשע עד הגעיל. אז אני לא חושבת שזה תמיד במכוון או ידוע מראש, אז ההנחה שהחוק לא קיים- לא נראית לי נכונה. חוץ מזה- שיש הבדל בין סטוץ ללילה למערכת יחסים- בנוגע לחוק הלא כתוב. ואני לא חושבת שזה טוב או רע- זה פשוט קיים ולרוב זה ממש לא נעים

למעלה