השלה-פה רציתי לדעת ... האם נחשים משילים גם את העור הדק שבתוך הפה שלהם?? בתודה מראש אורי סלינגרה
S salingre New member 28/4/04 #1 השלה-פה רציתי לדעת ... האם נחשים משילים גם את העור הדק שבתוך הפה שלהם?? בתודה מראש אורי סלינגרה
T T0M3R New member 28/4/04 #4 מאוד פשוט כלי קטן כהה לדוגמה מזרק (בלי מחט) או ידית של פינצטה בעדינות לתוך הפה ופתוח עם האצבעות...
S salingre New member 28/4/04 #6 אני צריך לעשות את זה כי אני צריך לעשות לנחש שלי טיפול אז ככה, לוכחים מהדק (לא שדכן אלה כזה שהוא עגול) תפוס לה את הלסת העליונה ומרים אותה... אם לא הבנתה איזה מהדק אז כזה: אני לא מצייר הכי טוב במחשב כמו שרואים...
אני צריך לעשות את זה כי אני צריך לעשות לנחש שלי טיפול אז ככה, לוכחים מהדק (לא שדכן אלה כזה שהוא עגול) תפוס לה את הלסת העליונה ומרים אותה... אם לא הבנתה איזה מהדק אז כזה: אני לא מצייר הכי טוב במחשב כמו שרואים...
י יונתן ורונסקי New member 28/4/04 #8 אבל אני לא בטוח שזה קשור ישירות לתהליך הנשל. בנוסף הנחשים גם מחליפים את השיניים שלהם.
S salingre New member 28/4/04 #9 וואלה?! אבל הם "משילים" את העור שבפה להם בזמן שהם משילים את הנשל של כל הגוף?? נ.ב הנחש שלי סיים להשיל אצלי בפעם הראשונה!!!
וואלה?! אבל הם "משילים" את העור שבפה להם בזמן שהם משילים את הנשל של כל הגוף?? נ.ב הנחש שלי סיים להשיל אצלי בפעם הראשונה!!!
י יונתן ורונסקי New member 29/4/04 #10 הם לא משילים את העור של חלל הפה בחתיכה אחת ביחד עם הנשל החיצוני.