השלג הראשון!

FriendlyFriend

New member
השלג הראשון! ../images/Emo113.gif

חהחהחה, סיון עדיין בביצפר! ואני מול המחשב...
בכל מיקרה, ירד היום השלג הראשון בסביבת טורונטו! היה כזה כיף... זה מה שקרה: בבוקר ירד שלג חלש, אז עד ההפסקה בבית ספר זה היה רגוע... בהפסקה פתאום ראינו במרחק (בקצה השני של המגרש) אנשים צורחים וראינו כמו מין טורנדו ענק ולבן בקצה. אנחנו צרחנו (חחח) ורצנו הכי רחוק שיכלנו (היה כלב בצד השני של הגדר...זה היה כזה מצחיק, על הפנים של החברה שלי היה הבעה כאילו היא רוצה לקפוץ מעבר לגדר ולהצטרף לכלב
אחרי שניה אחת לא יכלנו לראות כלום......הכל לבן ואם פתחנו את העיניים אפילו קצת אז נכנס מלא שלג לתוך העין
בכל מיקרה, הוא נגמר וזהו......חחחחחח............. החברות שלי מזה מגעילות.....בסוף גיליתי שהיא "שכחה" והיא הלכה עם חברות שלה! הז*נה הזאתי......וגם החברות האחרות! לא נורא, היה לי יום רע אתמול.היום זה השתפר... טוב, אז c ya later !

F R E A K O U T

New member
יוווווווווו

אני גם רוצה שלגגגג!!!!!! רק שגרתי בירושלים ירד פעם אחת סופת שלגיםץץץ ומרוב הרצון לשלג אני יכתוב מה היה..... אמרו בתחזית שצפוי שלג בירושלים ולא האמנו ואז חברה שלי (לשעבר) שגרה מושב ליד איפה שגרתי התקשרה ושאלה עם יורד אצלנו שלג כי אצלה כן (שתבינו, אפשר לראות מהמרפסת שלי את המושב שלה) ואני יוצא רואה שם שלג ופה כלום פתאום שועים רעם ומתיחל שללללללללג כל כך הרבה שהיה גם בכפר סבא!!! זה הרס את היער.!!!! יאיאיאיאיאיאיייי אני רוצה עוד פפפפעעעםםםם

sivani

New member
שיר אל תעצבני אותי

היה לי שעה אחרונה מתמתיקה ואני סובלת ואת צוחקת עלי?! הא?! קה?! נראה אותך כשתגיעי לכיתה י´ ותצטרכי לפתור גיאומטריה אנליטית
סתם סתם בובה די גם אני רוצה שלג,אבל לא רוצה לגור באונטריו זהו! אני עוברת לאדמונטון! גם יש שם את הקניון הכי גדול בעולם... יש לי 4 מבחנים בשבוע הבא

FriendlyFriend

New member
קה

אבל זה הדבר היחיד הכי שווה באדמונטון
ושלא תעזי להעליב את אונטריו, אונטריו rox !

sivani

New member
חחחח

די איזה יופי יום ראשון צפוי פה ברד!!!!
לפחות לפי the weather network ontario sux, british columbia rocks!!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא יפה!! ככה לדבר על שלג בנוכחות ישראלים????? את רוצה שנמות מקנאה? פה עוד לא הרגשנו גשם, ולך כבר יש שלג? זה לא פיר

BoR|S

New member
יאללה גם כן...

ישבתי עם חבר טוב שלי ברמז, ואז התחיל לרדת גשם, ובגלל שהוא גר ברוממה, הוא הספיק לחזור הביתה ואני נתקעתי במשך כשעה מתחת לסככות של הגרנד.

FriendlyFriend

New member
שלג זה לא כיף

בהתחלה אולי, אבל תחשבו על השאבלינג................ וחחחחחחחחחחח מי בכלל מכיר את בריטיש קולומביה? אונטריו היא מאוד מפורסמת והכייייייי שווה! אז שששששששש!

BoR|S

New member
אני רוסי...

שלג שולת!!!1 (בוריס, חי 3 שנים בוורחויינסק - חור בסיביר עם טמפרטורה רגילה של כ-30 מעלות צלסיוס מתחת ל-0) ודבר היחיד שמכירים בבריטיש קולומביה זה פארק המים שלה
אהה וגם על הארנק שלי יש את הסמל של וונקובר, וגיליתי את זה רק כחודש לפני שסיווני טסה...

sivani

New member
חשבתי שאתה ממוסקבה...

ווטאבר
המ...אני כבר גיליתי את זה הרבה לפניך,אתה פשוט עיוור. מהפעם השניה בערך שנפגשנו אני חושבת ראיתי את זה..עם המדבקה של חופש שדי הורסת לך את ה"יופי" של הארנק

BoR|S

New member
בין היתר...

נולדתי במוסקבה, ו-3 שנים גרתי בוורחויינסק, מתוך הבערך 6 וחצי שגרתי בברה"מ, השאר מן הסתם היה במוסקבה. תראי, אני לא אכפת לי מה מצוייר על הארנק שלי, כל עוד הוא מלא, אז אכפת לי מה יש בתוכו, ואם הוא ריק, אז לא אכפת לי בכלל...
והמדבקה לא הורסת! (עזבי שאני מת להוריד אותה, אבל אז הארנק יהיה דביק
).

למעלה