השלב הבא במהפכה

השלב הבא במהפכה

הוא הצבת תקרת שכר לקבוצות וכך יצומצמו הפערים בין הקבוצות העשירות לעניות

The Messiah

New member
רעיון גאוני...

ככה יושמד המונופול המטונף והמסריח של מכבי החארות האלה! יאללה הפועל מלחמה!!!!!!

הפועליסט מלוכלך...

אני לא יודע ע"ש איזה פלוץ הניק שלך אבל היה רק שחקן אחד שקראו לו:"Messiah" וזהו כמובן MARK MESSIER הפורוורד האגדי של הניו-יורק ריינג´רס שהביא את הסטאנלי-קאפ לפרנצ´ייז האדיר הזה אחרי 54 שנה שחונות וגרם למצעד של 5 מיליון איש אז תן כבוד WILL YA
למכבי שלנו יש מונופול בגלל מאות-אלפי תומכיה ברחבי תבל בניגוד לקבוצה העלובה שלך שלא מעניינת אף אחד אז שב בלול

The Messiah

New member
מדובר בקיט´ קלוס

ואין אפשרות לעלות לרמה של מכבי בגלל שהיא מונופול דורסני שדואגת להשמיד את התחרות שלה

rub

New member
פלוץ? תסתכל על הניק שלך קודם

אתה נשמע כמו פרסומת למפלגה נאציונאל סוציאליסטית חדשה... לפחות אגיד את האמת והמונפול שכביכול יש לנו הוא לא בגלל ריבוי אוהדינו בגולה אלה בגלל פוליטיקה אחי...שמעון מזרחי? שמעת עליו?

אז לך לסין ../images/Emo70.gif

אגב,הנבחרת הסינית כבר העפילה למונדיאל ואני שמח כי זה ע"ח קבוצה של מדינה ערבית שאתה תומך בה מן הסתם

kirk hammet

New member
אבל למה לרדת ברמה?

אני מבקש מכולכם לשמור על רמה מסויימת. המקום הזה אמור להיות יותר סימפטי.

rub

New member
מה הקשר?????

בגלל אהדתו להפועל הוא אוהד בין לאדן...בן כמה אתה??

rub

New member
מה הייתי עושה בלי התגובות

האינטילגנטיות שלך...

bryant

New member
והנה שוב

אנשים, אולי תנסו להגיע למכבי, במקום להוריד אותה? הדבר הכי פשוט זה לשים תקרת שכר של מה שמשלמים לוו´יליאמס, וזהוא הלך האםמן הלך מקדונלד, כל הכוכבים הולכים למקומות שהם מקבלים מיליון ואז. איבדתי את חוט המחשבה, כשה אני ימצא אותו אני ימשיך את ההודעה.

The Messiah

New member
איבדתי אותי במדינות הערביות...

מה הקשר שלי למדינה ערבית ולבין לאדן?

נמאס כבר מהקיפוח של עיריית ת"א

העירייה המסריחה הזאת בונה למכבי היכל חדש ואפילו לא חושבת לשפץ את אוסישקין. והשנה אוסישקין צריך להיראות טוב בגלל שהפועל משחקת בליגה אירופאית!!!

אני דווקא יכול להבין אותם

אם הם יתנו לשאול כסף לשיפוצים הוא יגנוב אותו. ומה זה ליגה אירופית? גביע דרום אירופה,בחיאת רבאק,זה אירופה זה? בחייך מה אנחנו מכבי שאנחנו משקרים לעצמנו שאנחנו משתתפים בגביע אירופה כשאנחנו משחקים במקבילה של הכדורסל לאינטרטוטו?

למעלה