השלב הבא אחרי קבלת הלא...

השלב הבא אחרי קבלת הלא...

היי לכולם,

אז איפה אתם מכירים בחורות?
איפה לדעתכם הכי טוב להכיר בחורות?
למען הסר ספק - מטרתי היא קשר רציני :)

כמו כל קשר

במסגרות ובעיקר מסגרות בנושאים שמעניינים אותנו, כמו חוגים, מועדונים חברתיים ולימודים באוניברסיטה או במכללה.
&nbsp

dory141

New member
אם היה פיתרון אבסולוטי הממציא היה מיליונר מזמן

התשובה שלי, בכל מקום שיש בו אנשים (כן, גם בחלל ובקוטב הצפוני). רק לא לשכוח שצריך שניים לטנגו...

dory141

New member
כמובן שזה היה בצחוק

התכוונתי להגיד שאתה יכול לרדת לקנות חלב ולמצוא את אהבת חייך. כמובן, שבמסגרות ניתן להגדיל את סיכוי המציאה. אני סתם משתמש באירוניה, כדי להבהיר את הנקודה. כי לא צריך להיות כ"כ כבדים, זה לא עוזר וסתם מעיק. ואני עוד טיפוס "מעונב".

John the Savage

New member
מה, בצחוק? אתה רציני?

ואני חשבתי לרגע שזו היתה הצעה אמתית לחפש בחלל.

dory141

New member
כשקרה מה שקרה עם אילן רמון במעבורת קולומביה

אמרתי בצחוק לחבר שהוא בטח התעסק עם ההודית מנאס"א ולכן נספה. מרושע, אבל לך תדע אם זה לא אמת.

dory141

New member
לדעתי לא

וגם אני לא אלך לגיהנום כי סיפרתי את זה. חוץ מזה, הייתי אז בן 22. לא בטוח שהיום הייתי מעלה במוחי את אותי רעיון. בכל מקרה, יש לי הרבה כבוד למשפחה הזאת וכל הכבוד למי שנתן לרונה רמון להדליק משואה.

Naama331

New member
אם אתה באמת רציני אז הכי טוב שידוכים של חברים

או שכנים או דודה.. אלה המטרות הכי טובות להכיר בת זוג אמתית לחיים.. ולפעמים גם באתרי אינטרנט... יש מלא בחורות רציניות תאמין לי.. או סתם על הבר אפילו כן..כן.. לפעמים גם זה הולך..

dory141

New member
במקרה שלי השידוכים מחברים ומקרובי משפחה יצאו הכי פחות טובים

בגלל הלחץ שלא לאכזב את המשדכים. דווקא אלה שהכרתי ללא התערבות חיצונית יצאו טוב יותר. אין פיתרון בי"ס, כל אחד ומה שעובד בשבילו (או בשבילה).

Naama331

New member
אז הנה בגלל שזה יותר מדי לחוץ..

אין לחץ אם אתה מוכן נפשית... תחשוב על זה...

NSW2

New member
בסביבות שאתה נהנה בהן ויש שם נשים

מעגלים חברתיים, מכון כושר, כל מיני סדנאות של אורח חיים. וכל מקום אחר שאתה נהנה בו.
אפשר גם פאבים וכד. אבל תאכלס אם זה לא מקומות שאתה נהנה בהם ולא רגיל לצאת אליהם זה הולך להיות קשה.
אישית אני מעדיף כל מקום שיש בו אינטרקציה כמה שיותר קרובה. כל האתרי היכרות האלה זה יותר מדי חפירות וירטואליות ורשימות מכולת חסרות משמעות.

למעלה