השכרת ציוד

holyone

New member
השכרת ציוד

שלום רב, אני מתעניין לקחת קורס של מצנח רחיפה - אני עדיין לא בתחום אבל מסוקרן מאוד :) השאלה שלי, רציתי לדעת אם אחרי שאני מסיים את הקורס אם יש אפשרות כל פעם שאני רוצה לצנוח, להשכיר ציוד ואם זה יותר זול מרכישת ציוד? תודה רבה מראש, ליאור.

השאלת ציוד רחיפה

שלום רב, (וסליחה על ההצתה המאוחרת משהו, אך רק עתה ניתקלתי בשאלתך. ) במועדון סיתוונית מספקים לחניכי קורס בסיסי ציוד מלא לצורך ההסמכה. בכל שלבי הקורס, כולל בגובה ובשלב החניכה, ניתן להשתמש בציוד המועודון ובית הספר. אין חובה לרכוש ציוד כתנאי להצטרפות לקורס. כל ציוד ההדרכה בבית הספר, הינו ברמה גבוהה, חדש, מיועד ומתוכנן לצרכי הדרכה ברמת בטיחות גבוהה, כולל אייר באג והגנות רבות, בכל הריתמות שלנו. חניך המסיים קורס בסיתוונית, זוכה לשנת חברות במועדון - חינם. במסגרת החברות במועדון, ניתן, בין יתר ההטבות, להשאיל ציוד ללא תשלום ובדרך כלל את אותו הציוד בו החניך השתמש במשך הקורס ואליו הוא מורגל. לאחר תום שנת החברות, ניתן לחדש חברות במועדון, תמורת דמי חבר שנתיים בסך 850 ש"ח ולהמשיך ולהינות מההטבות הרבות שהמועדון מעניק לחבריו. בין יתר ההטבות, השאלת ציוד בחינם, ביטוח תאונות אישיות, סמינרים, ערבי העשרה, טיולי רחיפה, הנחות על רכישת ציוד ועוד לא מעט. אם אתה עדיין מתעניין בקורס רחיפה, אני מזמין אותך לפגישת היכרות בלתי מחייבת, בה תוכל לפגוש מועמדים אחרים, חניכים ומוסמכים של המועדון, ואולי אף לעלות לאוויר בטנדם. מפגשי היכרות מתקיימים באופן שוטף, כל שעליך לעשות הוא להתקשר אלינו לטלפונים הבאים: 050-5590894 03-5189618 או להיכנס לאתר בית ספר סיתוונית בקישור הנילווה ולקבל פרטים מלאים על פעילויות בית ספר לרחיפה. כמו כן, אתה מוזמן להיכנס לפורום הרחיפה שלנו בקישור הזה ולהתרשם מהאווירה במועדון. בכבוד רב שימי הנגבי סיתוונית - מועדון דאייה ורחיפה במצנחים

למעלה