השכרת דירה

maya 25

New member
השכרת דירה

אני ובעלי מצאנו דירה להשכרה במחיר ממש סביר לעונה עם מעלית וחנייה
רק מה מדובר בבעלת דירה מבוגרת שדרך איש קשר שלה דורשת שעורך דין יבדוק את השוכרים,העברננו לו ת.ז של שנינו
ובעלי בהליך פשיטת רגל והעורך דין אמר לה את זה והיא לא מוכנה להשכיר לנו את הדירה,
אנחנו לא מנהלים חשבון משותף והציקים הם שלי והבאנו לעורך דין ערבים כראוי שמוכנים לקחת על עצמם את כל האחריות ועדיין היא לא מעוניינת,
אין חוק שמגן על האזרחים,בעלי נפל בעסק ופשט רגל,אני לא קשורה לזה וצריכה לסבול מהעניין הזה,
מה אתם מציעים לי להבא,להגיד שאני שוכרת לבד עם הילדה את הדירה,אני מיואשת מהעניין הזה לחלוטין.

naty3

New member
כל זמן שאתם משלמים את הצ'קים והחשבונות

זה לא עניינו של אף אחד שבעלך פושט רגל.
מה היא עוד רוצה, שתורידו את הירח?
תנסי להסביר לה שוב שזה לא קשור אלייך כמו שכתבת ויש ערבים אז לא צריכה להיות בעיה.
נסי להבין מה עומד מאחורי מה שהיא אומרת? מה מפריע לה באמת?
נסי להיכנס לנעליים שלה.

maya 25

New member
לא דיברתי איתה בכלל

יש לה מתווך שקרוב של המשפחה שדיבר איתי והוא הפנה אותי לעורך הדין שלה
שיבדוק את המסמכים שלי והעברתי לו כל מה שביקש ולפני שעתיים הקרוב שלה התקשר להגיד לי
למה לא אמרתי שבעלי פושט רגל אמרתי מה זה רלוונטי אם אני משלמת את הצקים והחשבון שלי תקין
ואני לא פושטת רגל,הוא אמר שבעלת הדירה לא מעוניינת והוא מחזיר את המודעה לאתר וניסיתי להסביר לו ולהגיד לו שגיסי ייתן לו כל מה שהוא מבקש
(הוא בעל עסק חשמל) אבל הוא אמר שהיא אקוטית בנושא,אז מה להבא אני אבוא לראות דירות לבד כאילו בעלי לא קשור?

naty3

New member
האם אלו מסמכים שהיא ביקשה?

אם היא לא היתה מבקשת, היתה יכולה לדעת על זה בכלל?
אולי את יכולה לבוא עם בעלך ולהציג אותו כבן הזוג בדירות אחרות?( זה הרי לא עניינו של אף אחד אם הוא בעלך או בן הזוג)
&nbsp

maya 25

New member
כן,אבל ביקשה שאשלח לעורך דין שלה

לא סביר שבעלי דירה שמשכירים יפנו לעורך דין לבדוק את השוכרים?

naty3

New member
לא נתקלתי בדבר כזה עד היום, כנראה היא נכוותה בעבר.

אולי בפעם הבאה שמבקשים ממכם דבר כזה, תמציאו משהו לגבי בן הזוג (למשל-מובטל) ואז לא יבקשו מסמכים מיותרים ולכם יהיה קל יותר.

אכן נשמע כמו דבר לא שגרתי

רוב בעלי הדירות לא יחקרו, לרוב מתעניינים במה אתם עובדים, וכל עוד יש לכם ערבונות מספקים אין סיבה לבצע תחקיר שכזה.
&nbsp
מהצד השני, אני מסוגלת להבין את בעלת הדירה שמעדיפה לא לקחת את הסיכון - היא לא מכירה אותך, ויוצאת מנקודת הנחה הגיונית שבמצב כזה צפויות להיווצר בעיות היות שאת אשתו ולא שותפה לדירה לא קשורה.
&nbsp
&nbsp

למעלה