השכרת אופנוע

• פותח הנושא urmel
  • פורסם בתאריך

urmel

New member
השכרת אופנוע

אני לפני צבא אך מפנטז כבר על הטיול שלי אחרי אני רוצה לשכור אופנוע בדרום אמריקה האם זה אפשרי ? מה העלויות? האם צריך רשיון? הכוונה היא לשכור אופנוע לתקופה ארוכה של כחודש חודשיים ולעשות טיול מקיף תודה לעונים

sela v

New member
נתחיל בזה

שאם אתה רוכב על אופנוע ואין לך רשיון הביטוח לא מכסה אותך.

LRa

New member
הביטוחים שחברות ההשכרה

עושות שווים משהו?

sela v

New member
תלוי איזה חברת השכרה

תמיד צריך להסתכל על האותיות הקטנות.

עד שתסיים צבא העלויות ישתנו כבר

שלא לדבר על זה שיהיה שלום עולמי בכלל אז אי אפשר לדעת מה יקרה

shaishoo

New member
אחי אתה טועה במרחקים

מדובר בדרום אמריקה ולא בדרום הארץ... חודש חודשיים תספיק לעסות אולי טיול מקיף של אזור אחת המדינות..מקסימום מדינה אחת... סתם דוגמא צילה וארגנטיה בשביל אזור פטגוניה אנשים שוכרים רכב\אופנוע ל14-28 יום ועדיין זה רק אזור אחד מיבשת עצומה... אולי "דרום אמריקה על אופנוע השפיע עליך" אבל שם זה שונה הם רצו להגיע ממקום אחד לשני והחויות בדרך היו נדבך.. אבל אתה מן הסתם תרצה לטייל ולסטות מהכביש הראשי... כמו כן באנדים בלילה על אופנוע יש כפור אימים.. ניתן לשכוא אופנוע כמעט בכל ארץ יש סניף של חברת השכרה רצינית אבל אתה צריך להחזיר את האופנוע באותה ארץ..אז או לעשות משהו מעגלי שכמובן יעלה הרבה כי צריך אישורים להעביר רכב את הגבול ועל זה החברת השכרה לוקחת יותר (גם על האישור וגם תשלם יותר כי הרכב עושה יותר קילומטרז) בקיצור אפשרי אבל לשקול טוב טוב מחיר, ומה יוצא לך מזה...אולי כבר שווה לקנות שם אופנוע ????

urmel

New member
אני מודה לך מאוד על התשובה

רק רציתי לדעת עד כמה הדבר אפשרי ברור לי שאני אשקול את זה טוב יש לי הרבה זמן :) ודרך אגב ספר אחר השפיע עליי "זן ואומנות אחזקת האופנוע" אחלה ספר! ושוב תודה

למעלה