השכן מלמטה

השכן מלמטה

תמיד אני קוראת פה סיפורים. החלטתי הפעם לשתף חלק מחוויותי.. הייתי בת 18 וגרתי עדיין עם ההורים בקומפלקס דירות. בדירה מתחתינו גרו זוג הורים ושלושת ילדיהם המשגעים כאשר הקטן בהם גדול ממני בשנתיים.. אני, כבר לא בתולה אך בהשוואה להיום- בהחלט תמימה- רציתי את השכן האמצעי מבין השלישייה.. לילות ארוכים עברו עלי באוננות, לפעמים אפילו כמה פעמים ביום, אבל פשוט לא היה לי האומץ להתחיל משהו.. מה גם שהמשפחות שלנו חברות.. הוא בחור בן 24 משרת בקבע, שזוף, עיניים בהירות, חיוך ביישני, גבוה, גוף בנוי אבל לא במידה מוגזמת... באוויר יש מתח מיני מטורף בינינו אבל לא קורה שום דבר ואני מרגישה כבר שאני משתגעת- כל היום מסתובבת רטובה! פעם אחת הוא היה ברגילה- עמדתי עד 03:00 בלילה וחיכיתי לראות מתי המכונית שלו מגיעה. לבושה בצורה מפתה אך לא ברורה מדי- מתאים לליל קיצי חם... כשלבסוף הגיעה נתתי הצצה מהירה במראה, הדלקתי לי סיגריה ויצאתי לבחוץ משעינה את ראשי לקיר, יודעת שהוא לא יעבור בלי להגיב (תפסתי לי מיקום אסטרטגי מעולה).. אני עוצמת עיניים שומעת את צעדיו הולכים ומתקרבים ופתאום נעצרים... אני מחכה ולא שומעת שום דבר- יכול להיות שהוא עבר ולא אמר משהו? יכול להיות שפיספסתי את ההזדמנות? אני כבר כמעט מאוכזבת פוקחת עיניים והוא עומד מולי. הוא שואל אותי מה את עושה כאן אך רואים שהוא לא מחכה לתגובה.. הוא מפשיט אותי במבטו ואני לא נכנעת מישירה אליו מבט ומפשיטה אותו בחזרה. פתאום הוא תוקע לי הערה על כמה שזה לא בריא לעשן- אני לוקחת שאכטה נושפת את העשן, מתגרה בו, ומכבה את הסיגריה. הוא מושיט לי יד כדי לעזור לי לקום, אני מחזיקה בידו והוא מושך אותי מעלה ומצמיד אותי על הקיר שמאחורי כשהוא נצמד אלי מקדימה. הוא מתחיל לחכך את הזין שלו באבר מיני אני מרגישה שאני נופלת אבל איכשהו מצליחה להעביר את ההרגשה שעדיין לא נכנעתי לו... הוא לא מוריד את המבט מעיניי לרגע- בודק את התגובות שלי ואז שולח יד ואוחז לי בישבן ואת היד השנייה שולח ומלטף לי את השיער "יש לך מושג בכלל כמה את יפה?" הוא מצמיד את ראשי אליו מעביר ליקוק על השפתיים שלי ופתאום מתרחק ממני לחלוטין ואומר "בואי". הוא מוציא את המפתחות למקלט המשותף של הדיירים פותח לי את הדלת וסוגר אחרי. חושך מוחלט הוא מעביר ליטוף על הישבן שלי נצמד אלי חזק מאחורה אני מרגישה את הזין שלו עומד חזק פתאום הוא עוזב הולך ומדליק את אחד מהאורות. הוא מחייך אלי ואומר "סליחה, אבל עד שזה קורה אני רוצה לראות אותך.. " אני מחייכת בחזרה ואומרת לו שיעשה בי כל מה שהוא רוצה. הוא מסתכל עלי ואומר: את באמת מתכוונת לזה? אני מהנהנת בראשי ותוך שנייה מבלי שאני אבין מה קורה בכלל הוא זורק אותי על אחת המיטות ומוציא חבל מאיפה שהוא (כנראה שזאת לא הפעם הראשונה שהוא מבלה שם)- הוא מפשיט אותי וקושר לי את הידיים והרגליים בפיסוק רחב. אני כבר לא עומדת בזה, אני נוזלת כמו שלא נזלתי בחיים. הוא קם ומסתכל עלי. מחייך לעצמו מרוצה. הוא מתפשט ולעיניי נגלה מחזה מדהים- איבר ענקי מתוח ופועם- הוא נשכב עלי ומתחיל למצוץ לי את הפטמה הימנית- נושך ונושף ובינתיים היד שלו מעסה את החזה השמאלי שלי. אני לא מסוגלת יותר אני עומדת לגמור רק מזה ואני מתחננת אליו- בבקשה תזיין אותי עכשיו, בבקשה!!! הוא עוצר מתרומם אלי ראשו מול ראשי ומתחיל להעביר את הזין שלו לאורך השפתיים החיצוניות שלי אני כבר כמעט בוכה מרוב תשוקה מרוב הצורך להרגיש אותו בפנים ואז הוא שואל: "עד כמה את רוצה שאני אזיין אותך?" ובאותו הזמן הוא מתחיל לטפוח עם הזין שלו על הדגדגן שלי. "מאוד מאוד רוצה. צריכה את זה עכשיו. אני מתחננת!" הוא עוצר מרחיק את הזין שלו מהכוס הרטוב שלי מנשק אותי בפעם הראשונה ( איזה שפתיים.. איזה לשון..) ואז מכניס בהפתעה את הזין שלו לתוכי. אני מרגישה מלאה עד הסוף, הוא לא מזיז אותו רק מחכה כמה שניות ואז מתחיל להזיז אותו בתוכי מאוד לאט. אני כבר על סף איבוד השפיות שלי וכל מה שנדרש זה רק עוד כמה תזוזות קטנות כאלה וגמרתי בצעקה גדולה. והוא עדיין בתנופה זז בתוכי קצת יותר מהר וכל דפיקה היא יותר חזקה מהקודמת. והוא דופק חזק יותר, צובט לי את הפיטמה ואני מרגישה כאילו הר געש מתפרץ בי הידים והרגליים נמתחות ומשתפשפות מהחבל הגס שהוא קשר אותי. הכאב רק מוסיף לחוויה ואני גומרת.. הוא גומר ישר אחרי ואני מרגישה את הזרע החם שלו מתפשט ונוזל בתוכי.. כל כך נעים..הוא נשאר לשכב עלי כשהוא עדיין בתוכי למשך דקה ואז קם מתיר את החבלים זורק אותם הצידה וחוזר לשכב לידי.. אני מסתכלת עליו בעייפות המתוקה של אחרי אורגזמה מנשקת אותו קמה מתלבשת ויצאת ללילה הקיצי. אני אשאיר את זה לדמיונכם איך העברנו את המשך הרגילה שלו.. לילה טוב

Sefy

New member
../images/Emo140.gif !Welcome On Board

I Can't say much about the story since i'm not a fan of rough stuff

למעלה