השכן והמעלית

פוניו

New member
השכן והמעלית

רק שזה לא יהיה הוא...

רק שזה לא יהיה הוא...

מגניבה מבט לשבריר שנייה

FUCK !! זהו הוא .

שומעת את צעדיו קרבים .נעמד לידי. מרימה אליו עיניים לרגע ומחייכת . זורקת "היי" מבוייש כזה

למה אני מסמיקה ??איזה עצבים!

הוא משיב לי ב"היי" משלו .

מחכים למעלית המקרטעת שלנו .דוקא היום ירדתי עם הטריינינג הכי מרוט שלי והקרוקס ....מילא, לפחות הסתרקתי .

עד שכבר יש לי יום חופש . ליויתי את כולם לאן שצריך ואני חוזרת לישון!!! ביום חורף שכזה , להתכרבל מתחת לפוך. לבד. בשקט.

הוא לידי בג'ינס מרושל וחולצה דקה. בקור הזה? הפטמות שלי עומדות ממנו . שיט, אני בלי חזייה . איזה פדיחות .

נכנסים למעלית , הוא לוחץ על הכפתורים בחיוך. טוב, תוך כמה שניות זה ייגמר .

קומה ראשונה...קומה שנייה...קומה שלישית....קומה רביעית....קומה חמישית....שהחיינו , עוד אחת וזהו החום שלי כבר עולה רק מלהיות איתו במקום אחד .....קומה שישית....עוד אחת ...ו.........בום!

"אמאלה! " אני עוצרת את הנשימה ונצמדת לקיר המעלית.

"שיט" הוא מסנן ומנסה ללחוץ על הכפתורים או לפתוח את הדלת הפנימית.

לאחר כמה נסיונותהוא מתייאש. גם כפתור האזעקה לא פועל . הוא מנסה לדפוק על הדלת ואני בינתיים מייבבת בשקט

"איזו מעלית מעפנה" הוא אומר ואני מושכת באף.

"אני חושב שאפשר למשוך את הכבל מהגג. אבל אפשר לעלות לגג רק מהדירה האחרונה." הוא חושב בקול

"ואיפה השכן המזדיין הזה שגר בדירה העליונה ?" אני מנסה לדבר לנשום באותו זמן .

"תקוע איתך במעלית " הוא צוחק

"אוי שיט ....סליחה ...לא התכוונתי. אני פשוט מתה מפחד."

"זה בסדר, אל תפחדי . עוד כמה דקות יחזור החשמל."

"אני חייבת לשבת. הרגליים שלי רועדות." אני מתישבת על רצפת המעלית. שומעת אותך מתיישב לידי.

הוא מנסה לבדוק אם הסלולרי פועל וכמובן שאין קליטה במעלית המזורגגת הזאת.

הוא מצחיק אותי כשהוא מקלל את המעלית והסלולרי ואת כל העולם ואז צוחק ומדביק אותי.

אני ממש המומה לגלות שהוא ממש בחור נחמד. תמיד חשבתי שהוא סתם חתיך וסנוב שבקושי אומר שלום . הלב שלי רועד רק מלחשוב על העיניים הירוקות שלו , עם המבט החודר הזה .....

עכשו בחושך שנינו יושבים במעלית הקטנה . כתף נוגעת בכתף. רגליים מנסות למצוא מקום בטוח ונוח.

ממשיכים לדבר על הילדים שלנו ,שמסתבר שלומדים יחד . מקשקשים קצת על העבודה , בני הזוג שלנו . מה הם יחשבו על סיטואציה כזאת.
צוחקים רגע במבוכה...ואני מתנשמת לרגע .

"את בסדר?" הוא שואל

"יותר טוב" מאשרת "נחמד להתקע במעלית איתך"

הוא צוחק "כן. גם איתך.חבל רק שנגמרה לי הסוללה בטלפון"

"יותר טוב בחושך. ככה אתה לא רואה אותי מסמיקה."

"את מסמיקה? בגללי?"

"כן!" מודה

"למה?"

"נו, באמת...כי אתה כזה חתיך"

"די..נו." מרגישה אותו זז במבוכה."אני לא מעיז להסתכל עלייך כדי שאני לא אסמיק"

"אין מצב. הגז של המעלית שיבש אותך...." אני לא מאמינה לו.

"אין גז במעלית . רק אני ואת וחושך ."

"חושך יכול להיות שימושי" אני מקניטה אותו

"ממממ...שימושי מאוד." אני מרגישה את ידו החמה על רגלי ונשימתי נעתקת. "גם בטריינינג הזה את סקסית , את יודעת?"

ווואו, אני חושבת לעצמי....הוא באמת אמר את זה עכשו ??? הוא? השכן הזה שבקושי אומר לי שלום . שעכשו אני תקועה איתו במעלית? מתה לזיין אותו והוא זה שמתחיל? איתי??? העולם נראה השתגע.

אני שומעת אותו זז . חשה את ידו על לחיי, מלטפת לאט. "אני חייב לנשק אותך" הוא אומר בשקט

"חייב?" אני שואלת .

"כן . לפעמים אני רואה אותך עם ליפסטיק אדום אדום וזה מטריף אותי."

"אם אתה חייב...." אני מחייכת ומרגישה את נשימתו קרובה אליי.שפתיו נצמדות . רכות, מזמינות. הלב שלי מחסיר עוד פעימה .

הוא אוחז בפניי בשתי ידיו ומעמיק את נשיקתו . מפשק את שפתיי בלשונו . אלוהים!! יש לו טעם כזה מתוק בפה.

לשונו חוקרת כל פינה בפי. משחקת עם לשוני.אני נושכת את שפתיו והוא פולט אנחה.

"ממש כמו שדמיינתי " הוא ממלמל מול שפתיי. אצבעותיו לופתות את שערי והוא שוב בועל את פי בלשונו .

ידיי עולות אל חזהו . ממששות את הגוף האתלטי שלו ויש לו גוף!!

"בואי אליי" הוא לוחש ומושך אותי בידיו החסונות. אני מתישבת עליו והוא מכניס את ידו תחת חולצתי הגדולה. פוגש שם בשד סורר ובפטמה מגורה ואני מתחילה להרגיש את האיבר הזקור שלו לוחץ את הג'ינס שלו .

הוא מרים את חולצתי ואני מרגישה את פיו מגשש על גופי . אפו מריח את עורי ולשונו מלטפת את הפטמה המגורה.

שפתיו יונקות ומוצצות את השד בעוד ידו השנייה לשה ומועכת את השד השני .

"איזה חזה מטריף יש לך "הוא לוחש ומצמיד אותי לעוד נשיקת תאווה .

אני נעה על האגן שלו ף מחככת את הבליטה הקשה בבד הרך שאני לובשת . מרגישה את התחתון נרטב מהמיצים שלי.

הוא מוריד את ידיו אל הישבן שלי ואוחז בו בחוזקה.אני נדחקת אליו והוא מניע את אגנו תחתיי

"הלוואי שבחיים לא יגיע החשמל" אני לוחשת אל פיו וברגע זה לא אכפת לי להשאר כך לנצח . באפילה הכמעט מוחלטת הזאת.

"אני רוצה שתעמדי רגע" הוא מבקש ואני מצייתת. הוא מושך את מכנסיי ותחתוניי ומצמיד את פניו אל הכוס שלי

"ואו, את כל כך רטובה ומגרה " הוא לוחש אל השפתיים הרכות. אני מרגישה את הלשון שלו מטיילת ואצבעותייך מפשקות.

הדגדגן שלי נפוח ומגורה, מקבל בשמחה את הפה המתוק שלו . מרגישה אותו נושך ויונק ומוצץ. גורם לי לגנוח ולהאנח בתשוקה.

הידיים שלו חופרות בישבן שלי . מצמידות את האגן שלי אל פניו ואני גורמת באנקה שקטה.

מרגישה אותו זז שוב ונעמד מאחוריי. רחש מכנסיו הנפתחים במהירות מרטיט אותי יותר.אני מצמידה את ישבני אליו וחשה בזין מגורה וזקוף

אני רוכנת מעט קדימה ונותנת לו למלא אותי. הזין שלו חודר עמוק אל הכוס המכווץ שלי והוא אוחז בשערי וחודר אליי

שוב ושוב ושוב ושוב......

אני מדמיינת ניצוצות בעיניי מרוב עונג בחושך המוחלט הזה .

הוא גומר על ישבני בגניחה עמוקה ואני רוטטת מעוד אורגזמה.......שנינו מתנשמים ומתנשפים . צוחקים לרגע .

מתחבקים .

מתלבשים ומתיישבים שוב על רצפת המעלית.

"זה היה....." אני מתחילה ....
"חזק!" הא ממשיך ואני צוחקת

"אז זה מה שקורה כשנתקעים איתך במעלית?" הוא שואל

"לא" אני משיבה "זה מה שקורה כשנתקעים איתך!"

אנחנו ממשיכים להתלטף ולפתע חוזר החשמל. המעלית מטרטרת לרגע וממשיכה במסעה.

עוצרת בקומה שלי והוא מחזיק את הדלת.

אני מסתובבת אליו ."היה נעים להכיר אותך, שכן"

"היה נעים להכיר אותך, שכנה" הוא מחייך "תקפצי פעם לקפה. תביא גם את הבעל. נשמח להכיר אתכם לעומק"

"יותר עומק מזה?" אני תוהה

הוא צוחק ומשחרר את הדלת. המעלית נסגרת כאשר אני פותחת את דלת ביתי

טעמו עדיין על שפתיי ועם זה אני צועדת אל חדרי . נכנסת למיטה ומתכרבלת היטב בפוך.

עומדת לחלום חלומות כאלו טובים עכשו .....

giligil55

Member

אני לא מצליחה להתרכז בעבודה אחרי קריאת הפוסט שלך

אוח איזה שכן

חבל שאין מעלית בבנין שלי , אלא רק מדרגות
גם אני רוצה כזו עליה במעלית , את משהו
קראתי אותך בנשימה אחת , את כותבת מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה