השיר Time

noosh

New member
לא רק פופי

פשוט משעמם, והקול שלה בו פשוט מרגיז ברמות שלא ייאמנו. לא יודעת, לי זה נשמע מאולץ. כאילו, כן, היא באמת מטורפת, ומוכיחה את זה יפה מאוד ב-סונגס. אבל בסונגס זה נשמע אמיתי יותר, כנה יותר. מגיע ממקום אחר. בסובייט זה נשמע מאולץ... אני לא יודעת להסביר את זה, כאילו מופרע בצורה מיופיפת כזאת? כמו ש, נגיד, לפעמים כשמציירים ורוצים ליצור משהו מעצבן ויזואלית, אז באיזשהו שלב, אם עוברים את הגבול, זה עלול להראות קיטשי, מיופיף מדי. כאילו מרוב שאת מנסה להיות "בועטת" את עוברת לגבול של ה"מיופיפת". ולהיות מיופיפת כשאת מנסה להיות בועטת זה לא טוב במיוחד
. ומה לעשות, הקול שלה באלבום הזה מרגיז אותי אחרי כמה האזנות :/ Chemo Limo מרגיז אותי בצורה שלא תאמן בכלל, כנ"ל ה-I'm so cool, I'm so cool שמזכיר לי את "I'm not cool" מ"בית ספר לרוק" (אם מישהו ראה, הילד היפני), ולא יודעת, בערך בכל שיר שם יש את הדבר הזה שפשוט מיותר ומפיל אותו במקום להשאיר אותו גבוה. זה מה שאני הרגשתי מהאלבום הזה, ואני יודעת שזו אני וזה נורא סובייקטיבי והכל.

שלחת

לנועה כל מיני דברים שווים [גמני רוצה!!
] [יו, פתאום שמתי
לפיג'יי
בחתימה שלך..]

noosh

New member
קישור לפור ליטל ריצ' בוי ביוטיוב

הירגזית הזאת סתם אוהבת ללכת סחור-סחור ולא להגיע לנקודה

behappy

New member
סליחה, זה חילול הקודש.

הגירסה של טורי יפה אבל עדיין, ג'וני היא ג'וני. אני מבקיישת

היי נועם ../images/Emo9.gif

גם לנו תמיד כיף לראות אנשים חדשים!
בנוגע לשאלתך, אחד מהדברים שאני הכי אוהבת בטורי זה שגם כשהיא עושה קאברים, היא לוקחת את השיר לגמרי אחר, מכניסה לו "טוריות" שכזו. וזה משהו שלא כל אמן יכול לעשות, להכניס כל כך הרבה מהאופי, הסגנון והאישיות שלו לתוך שיר של מישהו אחר. יש עוד המון שירים כאלו, כי היא מבצעת בחלק מההופעות גם שירים של אחרים. כאן: http://www.hereinmyhead.com/collect/sort4.html אני חושבת שיש כמעט את כולם...

פלוטו24

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

מסכים איתך לגבי time. זה קאבר מעולה ואחת הרצועות המוצלחות באלבום הזה.

למעלה