השיר ROCK IT...מה דעתכם??

mia01

New member
השיר ROCK IT...מה דעתכם??

האמת שאני לא חובבת שירי רוג'ר טיילור (אני לא!!) אבל היום שמעתי את Rock it אחרי מלא מלא זמן ופתאום היה לי ממש כיף עם השיר הזה. הוא הרבה פחות רעשני וחסר מקצב ברור מרוב שירי רוג'ר ונכון שהפתיחה (שפרדי שר) מזכירה קצת בנגינה את Tenement Funster? שאותו אני דווקא כן אוהבת.. מה דעתכם? (Teo, תיהיה עדין...)

khammel

New member
לא אוהבת את funster אבל כן את rock it

הגרסא של השיר ב- DVD-A של האלבום עוד יותר מוצלחת. בכלל, קווין ב-5.1 איכותי זו חוויה משובחת. מומלץ בחום!

the Champions

New member
ממש ממש ממש אוהבת את ההתחלה

שפרדי שר את ההתחלה עד שזה נעשה רעשני, לא שאחר כך זה לא יפה פשוט ההתחלה מעולה לדעתי.

ayatz

New member
leave roger alone../images/Emo7.gif

טוב , זה לא חוכמה, אני אוהב את רוג'ר ואת מה שהוא עושה, כולל הסולואים ובכלל. בכלל זה tf ו ri ואפילו nmotj. כשאני מקשיב לאיז אלבום ישן, איך שאני מגיע לשיר של רוג'ר, ובעיקר לאילו שהוא גם שר בהם עןה לי חיוך גדול על הפנים, וזהו, לא צריך יותר שום דבר.

mia01

New member
וואלה?

אני בד"כ מעבירה לשיר הבא..

Teo Toriatt

New member
עוד אחד....

שיר בינוני (שזה הרבה לרוג'ר
) ההתחלה באמת יפה ויש לי תחושה שלמרות שזה שיר של רוג'ר, על הפתיחה אחראי פרדי לבד, שהחליט לאלתר על שם השיר ואח"כ באולפן חיברו בין הקטעים. החלק השני של השיר זה רוג'ר די רגיל שאם זה לא היה Queen בטוח שלא הייתי שומע שוב או זוכר את השיר. מילים משעממות, מקצב אחיד שלא משתנה... יאללה נו, רוג'ר....

the Champions

New member
איזה נורא!

שהם חיברו בין ההתחלה לשאר השיר. למה פרדי נתן לזה לקרות? יוווו זה נשמע כאילו בהתחלה לשיר יש פוטנציאל אדיר ,ואז זה מתרסק עם ההמשך של רוגר.

למעלה