השיר.

Because Of May

New member
השיר.../images/Emo88.gif../images/Emo109.gif

בהמשך לפעם הקודמת, שפתחתי את הפינה על Because Of You, הפינה מכה שנית!
והפעם............. [URL='http://']Beatiful Disaster[/URL] גם גירסת טנקפול וגם גירסת ברייק. מה יותר אהבתם? מה דעתכם על השיר? מתי שמעתם אותו פעם ראשונה? מתי שמעתם אותו פעם אחרונה? איזה הופעות של קלי עם השיר אהבתם? היה צריך לצאת כסינגל? כל מה שיש לכם להגיד על 2 הגירסאות.... לפה!

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif

מה יותר אהבתם?את הגרסה ב-Breakaway
מה דעתכם על השיר?השיר הכי יפה בטנקפול יחד עם JMTT.. שיר מדהים, מילים ולחן יפהפיים.
מתי שמעתם אותו פעם ראשונה? כששמעתי את ברייקאוואי
מתי שמעתם אותו פעם אחרונה? לפני איזה שבועיים
איזה הופעות של קלי עם השיר אהבתם? היא לא הופיעה איתו הרבה.. ההופעה בגמר של איידול 3 פשוט...
היה צריך לצאת כסינגל?בהחלט. במקום Low(ובמקום The trouble with love is צריך את JMTT
)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

a k c

New member
../images/Emo109.gifאנינייי../images/Emo26.gif

מה יותר אהבתם? זה בא לי תקופות
עכשיו אני יותר אוהבת את הגרסה של ברייק.. מה דעתכם על השיר? הוא ממש יפה! שתי הגרסאות! הגרסא שיש בבריק ממש מרגשת והיא שונה לגמרי מהגרסא בטנקפול!.. את שתיהן אני ממש אוהבתץ מתי שמעתם אותו פעם ראשונה? מממ.. כששמעתי את הברייק אני חושבת
מתי שמעתם אותו פעם אחרונה? לפני שבוע בערך.. נראה לי
איזה הופעות של קלי עם השיר אהבתם? ואואו!! לא יודעעתת... יש כמה ממש טובות שאני לא זוכרת בדיוק איזה הן
היה צריך לצאת כסינגל? לא יודעת אם כסינגל, אבל הוא יותר טוב משירים אחרים שקי הוציאה כסינגל (אני מדברת על הגרסא של טאנקפול)... הוא יותר טוב לדעתי מWA..וגם מ LOW..

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאוקיי...

דבר ראשון, אין ספק שהרבה יותר אהבתי את הגירסא שנמצאת בברייק... השיר ממש יפה, הוא מרגש כזה
, ובלייב... כבר בהתחלה שהיא אומרת "this is a beautiful disaster" זה עושה צמרמורת, הנגינה של הפסנתר, והביצוע של קלי פשוט מצויין. והמילים גם, מעולות. פעם ראשונה שמעתי אותו בברייק, זה היה האלבום הראשון שקניתי של קלי, ואיזה שלושה חדשים אחרע זה קיבלתי את טאנקפול ליומולדת
... והפעם האחרונה ששמעתי אותו היה כשהלכתי ביום שלישי, באמפי
. אמ, ת'אמתש אני לא חושבת הוא היה צריך לצאת כסינגל...כי אם כבר מישהו במקום WA {אני מתייחסת ליותר לברייק...} אז זה כבר Addicted, או hear me... אני באמת בחושבת שזה יותר בונוס גם
... אה, ובקשר להופעות- מה שהיא עשתה בטמפה {אין, אני פשוט מהת על ההופעה שהיא נתנה שם-של כל השירים!} אז היה אפילו קצת יותר טוב מאשר מה שיש בברייק! חפרתי
.

למעלה