השיר
שור השבועי

kombinaizer

New member
השיר../images/Emo79.gifשור השבועי

מה קורה ח'ברה
איך היה בלימודים...? נהניתם
? אממממממ אז ככה כמה שאלות כדי להוסיף תוכן להודעות שלכם מ1-10 איך היה היום הראשון בלימודים? מ1-10 איך היה השבוע הראשון? מה התכנון לשבוע הבא? אני רוצה ש... אני רוצה ל.. אני רוצה להיות ב... למי הצבעתם בכוכב נולד?
אמממ השיר
הפעם זה פריסטילל ישן מימי האלבום הראשון, תהנו =]

עונה

מה קורה ח'ברה? בסדר מה איתך? איך היה בלימודים...? נחמד נהניתם ? אממ אפשר להגיד אממממממ אז ככה כמה שאלות כדי להוסיף תוכן להודעות שלכם מ1-10 איך היה היום הראשון בלימודים? 9 מ1-10 איך היה השבוע הראשון? 9 מה התכנון לשבוע הבא? ללמוד אני רוצה ש...תפסיק להתחיל עם חברות שלי אני רוצה ל..לכת לישון אני רוצה להיות ב...חלל למי הצבעתם בכוכב נולד? ג'קווו

מורן 1986

New member
../images/Emo9.gifשמאל|

איך היה היום הראשון בלימודים? סיימתי בית ספר
מ1-10 איך היה השבוע הראשון? מה התכנון לשבוע הבא?
לנסות להוציא גימלים
אני רוצה ש... אני אצליח להוציא גימלים
אני רוצה ל.. נו אתם יודעים
אני רוצה להיות ב...בבית
למי הצבעתם בכוכב נולד? לא עקבתי אחרי זה

kombinaizer

New member
בשבילך ../images/Emo24.gif

מה קורה ח'ברה איך היה בצבא...? נהניתם ? אממממממ אז ככה כמה שאלות כדי להוסיף תוכן להודעות שלכם מ1-10 איך היה יום ראשון בצבא? מ1-10 איך היה השבוע האחרון בצבא? מה התכנון לשבוע הבא? אני רוצה ש... אני רוצה ל.. אני רוצה להיות ב... למי הצבעתם בכוכב נולד?

מורן 1986

New member
אוי אור איזה חומד אתה../images/Emo99.gif

חחחח
איך היה יום ראשון בצבא?
נורא - שברתי שיא
בלצאת הכי מאוחר מהבסיס
- 20:10 אבל אחר כך
הלכתי
עם חברים לקניון
והיה נחמד
מ1-10 איך היה השבוע האחרון בצבא?
שיגיע כבר האחרון
מה התכנון לשבוע הבא?
הולך להיות לי שבוע כייפי
כי אני לא בבסיס
אלא בחברת היי-טק
(טלדור) בחפיפה לתכנה
חדשה איזה כיך שם
אני רוצה ש... תהיה לי חפיפה כזאת גם שבוע הבא
אני רוצה ל..האמת
לישון
עכשיו
אני רוצה להיות ב...מיטה
למי הצבעתם בכוכב נולד? לא עקבתי
אור אני חולה עליך

S h A y K i

New member
אניייי :]

מה קורה ח'ברה? סבבה מה איתך?? איך היה בלימודים...? חרא כמו תמיד =\ נהניתם? פ'חחחחחחחחח yeah right אממממממ אז ככה כמה שאלות כדי להוסיף תוכן להודעות שלכם מ1-10 איך היה היום הראשון בלימודים? -1 מ1-10 איך היה השבוע הראשון? 2
מה התכנון לשבוע הבא? לנשור מביצפר אני רוצה ש... אוטובוס ידרוס את המורה השמן להיסטוריה
אני רוצה ל.. ל..שומדבר אני רק רוצה חופששששש
אני רוצה להיות ב... בכל מקום שהוא לא ביצפר למי הצבעתם בכוכב נולד? אני לא רואה זבל נולד

למעלה