השיר.

Because Of May

New member
השיר.../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif

אז אולי העטיפה של האלבום החדש עוד לא התפרסמה [אור
], אבל אני לא רוצה שהפורום יפסיק לחיות!
אז שוב, דיון על שיר של קלי. והפעם...
[URL='http://']A Moment Like This[/URL]
מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה?
יצא לכם לשמוע את הביצוע מאיידול? [טוב, למי לא?]
מה אתם חושבים עליו?
מה אתם חושבים על גירסאת האלבום הרגילה?
האם השיר מתאים לטנקפול?
הייתם משנים משהו בשיר?
מה אתם חושבים על הגירסא של לאונה?
מה אתם חושבים על הקליפ [של לאונה]?
מה אתם חושבים על הקליפ של קלי?
הייתם עושים קליפ אחר?
מקום/זמן לא צפוי שבו יצא לכם לשמוע את השיר:
פעם אחרונה ששמעתם אותו:
הערות נוספות: נא לא לייבש
אל תתנו לשרשור הזה להפוך רק לתגובה שלי ושל עדי! החיו אותו!
¤¥¢£«®©§¦»ºΩжℓ€↔↓→↑←∞√≈≡≠≥≤⌂⌠⌡╝╓├┘▐▌ █ ▄▀╬╨╧▓▒░☼♀♂♠♣♥♦♪♫☻☺◙ ◘◄▼►▲▬◊○□■

Dum Darm Dam

New member
→↑←../images/Emo205.gif

מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? אחרי ששמעתי את SUBG. יצא לכם לשמוע את הביצוע מאיידול? [טוב, למי לא?] כמובן.
אוי, הבכי.
אתה רוצה פשוט למעוך אותה מאהבה.
מה אתם חושבים עליו? חתיך על.
מה אתם חושבים על גירסאת האלבום הרגילה? פליח... האם השיר מתאים לטנקפול? ממש לא. הייתם משנים משהו בשיר? לא. נוטינג, נדה, זירו. מה אתם חושבים על הגירסא של לאונה? לא שמעתי. מה אתם חושבים על הקליפ [של לאונה]? לא ראיתי. מה אתם חושבים על הקליפ של קלי? כוסית על!
הייתם עושים קליפ אחר? נוט.
מקום/זמן לא צפוי שבו יצא לכם לשמוע את השיר: ברדיו, בטיול נראה לי. מצטערת אבל אני סנילית. ><" פעם אחרונה ששמעתם אותו: לפני כמה ימים. הערות נוספות: את כוסית!
מה אתם מצפים, 4 כוסות קפה ואחד אייס קפה מארומה.
|למות| הודגש באמצעות מדגישומטיק

otollo

New member
../images/Emo174.gifלהלהלהלה

מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? אממ אחרי שהתחלתי לאהוב את קלי ושמעתי את טנקפול
יצא לכם לשמוע את הביצוע מאיידול? [טוב, למי לא?] בטח, הביצוע שאחרי הזכייה מה זה חמוד
מה אתם חושבים עליו? חמוד
מה אתם חושבים על גירסאת האלבום הרגילה? יפה
האם השיר מתאים לטנקפול? הממ, די.
הייתם משנים משהו בשיר? כן. זה קיטשי מדי, לא נראה לי שקלי התחברה כ"כ לשיר[אבל הוא עדין מדהים]
מה אתם חושבים על הגירסא של לאונה? לפי דעתי גרועה...
מה אתם חושבים על הקליפ [של לאונה]? די מועתק, לא?
מה אתם חושבים על הקליפ של קלי? משעמם
הייתם עושים קליפ אחר?|סדגש כן
|
מקום/זמן לא צפוי שבו יצא לכם לשמוע את השיר: אצל ידידה שלי שאמרה שהיא מכירה את זה ממזמן o_O
פעם אחרונה ששמעתם אותו: לא יודע, לפני איזה שבועיים
הערות נוספות: עזבו אותכם מטנקפול! אני בהתרגשות מיי דיסמבר! מה זאת החוצפה הזאת שיומיים לא הייתי פה וגב' קלרקסון הנכבדת לא טרחה לפרסם את העטיפה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

WundeRKind

New member
הכל משתנה אבל יופי נשאר../images/Emo99.gif

מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? באיידול.. יצא לכם לשמוע את הביצוע מאיידול? [טוב, למי לא?] דהה מה אתם חושבים עליו? טוב, הוא הביצוע הכי טוב לדעתי.. מה אתם חושבים על גירסאת האלבום הרגילה? גם אחלה ביצוע, יותר נקי כזה.. לא יודע, הוא גם חביב בהחלט. האם השיר מתאים לטנקפול? כמו כפפה ליד
הייתם משנים משהו בשיר? אמממ האמת, באחד מסיבוב ההופעות של ברייקאווי טור, קלי עשתה אותו בסגנון טיפה רוקיסטי כזה, ואהבתי יותר
מה אתם חושבים על הגירסא של לאונה? אחלה גירסא. מה אתם חושבים על הקליפ [של לאונה]? לא ראיתי.. מה אתם חושבים על הקליפ של קלי? קלי מושי מושלם. הייתם עושים קליפ אחר? אמממ, אם הוא לא היה מאיידול אז כן... מקום/זמן לא צפוי שבו יצא לכם לשמוע את השיר: באיזו סדרה שראיתי
פעם אחרונה ששמעתם אותו: עכשיו אני שומע אותו
הערות נוספות: די לקיטשיות

Because Of May

New member
אסיייייייייייי../images/Emo109.gif

יש לך את הגירסאת הופעה רוקיסטית של AMLT???? יש לך כוח להעלות אותו?? פלייייייייייייייז! |מבקש|

WundeRKind

New member
אני אחפש, אבל זה באיכות נוראית

ושומעים הרבה פאקצה שצורחת.

Because Of May

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? אחרי ששמעתי טנקפול... מה שאומר... שנתיים בערך...?
יצא לכם לשמוע את הביצוע מאיידול? [טוב, למי לא?] אה הא
מה אתם חושבים עליו? אויי היא כ"כ נושי-קושי-מושי שם
מה אתם חושבים על גירסאת האלבום הרגילה? קצוות!
האם השיר מתאים לטנקפול? מאוד!
הייתם משנים משהו בשיר? לא, הוא יפה ככה!
מה אתם חושבים על הגירסא של לאונה? זה מוזר לשמוע את AMLT בגירסאת אולפן-לא של קלי, אבל אני חושבת שהביצוע של קלי הרבה יותר מרגש....
מה אתם חושבים על הקליפ [של לאונה]? מועתק לגמרי
מה אתם חושבים על הקליפ של קלי? אויי הקיטצ'יות
הייתם עושים קליפ אחר? כן.. משהו עם יותר עלילה... אבל תאמת הקליפ די התאים לשיר אז...
מקום/זמן לא צפוי שבו יצא לכם לשמוע את השיר: חחח הלכתי ליפו, ועצרתי באיזה קיוסק ערבי ופתאום יש במערכת את AMLT!
פעם אחרונה ששמעתם אותו: בקיוסק הערבי
[שבוע שעבר
]
הערות נוספות: אחד החביבים עלי!

a k c

New member
../images/Emo109.gifבגלל שכולם שמו תמונה...../images/Emo26.gif

מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? בטאנקפול.. יצא לכם לשמוע את הביצוע מאיידול? [טוב, למי לא?] כןןןן
אוחחח לא יודעת מה הייתי עושה להה!!
מה אתם חושבים עליו?
מה אתם חושבים על גירסאת האלבום הרגילה?
האם השיר מתאים לטנקפול? ממממ.. ת'אמת שככה ככה.. הוא קצת לא קשור בסוף האלבום, אבל טוב שלא שמו אותו בהתחלה...
לא יודעת.. הוא לא הכי מתאים לאלבום אבל זה טוב ששמו אותו בטאנפול למשל ולא בבריק כי טאנקפול היה אחרי הזכיה שלה באיידול אז זה היה מתאים...
הייתם משנים משהו בשיר? לאאא!!!!!!
מה אתם חושבים על הגירסא של לאונה? למרות כל הביקורות של אנשים, אני חושבת שהיא שרה ממש ממש יפה! מה אתם חושבים על הקליפ [של לאונה]? נמנמנמנמממ... יותר מידי דומה לשל קלי.. אבל שיהיה בכיף
מה אתם חושבים על הקליפ של קלי?
בא לי לבכות כשאני רואה אותו!! הייתם עושים קליפ אחר? לא! מקום/זמן לא צפוי שבו יצא לכם לשמוע את השיר: ואווו... לא יודעת....אין לי שמץ
פעם אחרונה ששמעתם אותו: אתמול
הערות נוספות: אחד השירים של קלי שאני יותר אוהבת ויותר מתחברת אליהם! הביצוע מעולה, היכולת הווקאלית של קלי מעולה, הלחן פצצות (?!
)
... אני מ-א-ו-ה-ב-ת-!

YouFoundMe

New member
../images/Emo12.gifכרגע שמעתי לראשונה

את הגרסא הרוקיסטית (אז תרגעו , חחחחח) ווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווו

Because Of May

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

LostAnDelirious

New member
../images/Emo9.gif

מתי שמעתם את השיר בפעם הראשונה? לא זוכרת
יצא לכם לשמוע את הביצוע מאיידול? [טוב, למי לא?] ברור! מה אתם חושבים עליו? יפה מה אתם חושבים על גירסאת האלבום הרגילה? חמודה האם השיר מתאים לטנקפול? יותר מידי הייתם משנים משהו בשיר? הייתה איזה הופעה שקלי לבשה בה כזאת חצאית מוזרה והיא נתנה ביצוע מהמם לשיר הזה מה אתם חושבים על הגירסא של לאונה? לא שמעתי מה אתם חושבים על הקליפ [של לאונה]? לא ראיתי מה אתם חושבים על הקליפ של קלי? חמוד לא יותר מזה הייתם עושים קליפ אחר? יש מצב מקום/זמן לא צפוי שבו יצא לכם לשמוע את השיר: מממ בבצפר שילדה שהכי לא חשבתי שיש לה ANY קשר לקלי התחילה לשיר אותו ואחריו במחרוזת את BTHE SUBG ועוד כמה פעם אחרונה ששמעתם אותו: לפני שבוע בערך

למעלה