השיר של מיכאלה

«shakel»

New member
השיר של מיכאלה

נכון מיכאלה היה בום בום לפנים זה היה ממש אמיתי וחוץ מיזה אסי לא באמת שרה אתה השיר של מיכאלה מי שהיה בקניון ערים ראה שהיא לא שרה באמת וגם גיא מזה חמוד וענן הוא גבוה מאוד הוא מגיע לענינים ויובל איזה מותק מיה פוזלת באמת חשבתי של מושה יש ראש מלבני וי לו בכלל ראש עיגולי והוא בלעה מילים ולו מסביר את המילים או את התשובות אומרים שראו את דורין אבל איך ראו אותה עם היא לא באה בכלל בבקשה שמישהו יענה לי עם המון תשובות בקשר למיכאלה וואלה ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo94.gif

הממ נראה לי שככה עושים למציפים או נודניקים מעצבנים או מה שזה לא יהיה..בכל מקרה התשובה היחידה שלי היא- \= יש לך שגיאות כתיב ולא מבינים כלום. וכל מה שכתבת זה דמויות. יד להם גם שמות אמיתיים.

Cutee

New member
../images/Emo94.gifמעליי!

חוצפה! איך לא שמת! גררר
את ממש חוצפנית ככה את הורסת לנו ולא שמה
טוב אני לא אתחיל עכשיו לצרוח עלייך ולקלל
נסביר בנעימות ובחביבות,שכדאי לא לפתוח הודעות חדשות על סתם דברים בננתיים
(חחחח)כמו זה..אז שימי בפעם הבאה באוף טופיק

גיגי123

New member
../images/Emo94.gif מעלייי לגלעדדדדדד ../images/Emo98.gif

אתה לא שמת????????????????????????? אתה הצעת את הרעיון!!! אבל מה היא כותבת לה לשים בננה אם היא זאת שכתבה את ההודעה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומה

GILADOS

New member
לא הבנתי את המשפט "אבל מה היא כותבת לה לשים בננה אם היא זאת שכתבה את ההודעה" סורי, ממש לא הבנתי באיזה הקשר אמרת את זה, תסבירי!

GILADOS

New member
אה, נראה לי שהבנתי עכשיו אבל זה מה שקבענו, שאם מישהו כותב הודעה שטותית הוא חייב לשים את האיקון הזה, ואם הוא לא מסמן, אנחנו מסמנים וכותבים "../images/Emo94.gif מעלי"!

שאלהההההההההההההההההההה

מה הקטע עם הבננה??? ומה זה נצל"ש... פליז תענווווווווווווווווווווווווווווו

תיפי1

New member
הסבר

בקשר לבננות תיכנסי לכאן ותביני נצל"ש= ניצול שירשור.... בימקום ליפתוח הודעה חדשה על כל דבר שיש לך להגיד את מנצלש"ת שירשור קיים (מקווה שהבנת כי אני גרועה בלהסביר)

../images/Emo94.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לירושלמתתתת הרגתת אותיי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאוי ואבוי,הילד פשוט

עילגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
חחחח מה זה כל השגיאות כתיב האלו?!??!?!!??!!?אמאלההה פחד קראתי והזדעזעתי- אלוהי, כמה ילדים דפוקים יכולים להיווצר בשנייה???

למעלה