השיר של הדג נחש ...

EmGee

New member
הדעות הפוליטיות שלי מאוד משנות

אבל בוא לא נכנס לפוליטיקה עכשיו מי צודק ומי לא ודרך אגב ברוך הבא לפורום

השיר של הדג נחש הוא שיר מבריק

בהפקה מוסיקלית מ-צ-ו-י-נ-ת של יוסי פיין. "הדג נחש" היא להקה מצוינת עם ראפר שמשרת את המוסיקה נאמנה וגם יש לו פלואו fאנקי נדיר (למרות שהוא לא האאאאררררדדדדדקור)ובעיקר יש לו מוח ועולם מילים עשיר (מה שקצת חסר אצל אמנים מסוימים).

DJ$upreme

New member
הטעויות המרובות בעברית עצבנו אותי

וזה שהן בכוונה עוד יותר מעצבן. סחתיין וסחתיקה על המחאה עלא-כיפ-כיפאק שהדג מביאים בשיר הזה, אמנם לא מחאה נוקבת מספיק לטעמי (למה רק "שר התחבורה"...תתחילו לנקוב בשמות, יא שפנים!! כמו לירון תאני!!), אבל גם זה יגיע, וזה מובן לאור דרישות הרדיו. כנראה שאין מה לעשות לגבי שאנן, הוא ישאר שאנן לטוב ולרע, מצד אחד הוא מביא טקסט חזק כזה, ומצד שני הסטייל הירושלמי, החצי ירחמיאלי הזה, בלי שום תשומת לב ל-SKILLZ או ל FLOW. וגם החריזה, מה שנקרא, מתנדנדנת. בקיצור, לא מושלם, אבל חזק וראוי.

שלומי44

New member
שיר ט-עים

על מה אתם מדברים? שאנן סטריט הוא ראפר גדול ויש להם שיר נורא יפה הדיסק שלהם הולך להיות פצייץ

Wakizashi

New member
"סטייל ירושלמי"- בל נגזימה!

אני ירושלמי, אני כותב שירים ונגיד שנקרא לי "ראפר מתחיל" המקווה להתפרסם יום אחד עם החבר´ה שלו, ואי לכך ובהתאם לזאת- אני מתנגד לחריפות למונח "סטייל ירושלמי" למה ששאנן עושה. זה מתחיל מכאן, ופתאום עוד ארבע שנים, כשאני אהיה מוכר ומפורסם עוד יעזו להלעיז עלי בפורום הזה ש-("Wakizashi (a.k.a "Samorai כבר ממש התמסחר שהוא אפילו לא עושה את זה בסטייל ירושלמי יותר! הדברים האלה תמיד מתחילים בקטן- וכדאי לעצור את כדור השלג לפני שיתדרדר! :)

G MaN aka Satla

New member
במילה אחת ערפדי

שתוק אתה מזיין את השכל , שאנן ראפר ענק... ואין לי מה להתווכח , כי זה טעם וריח פה.. אז שיהיה לכם לילה טוב

BiG D

New member
תגובה

אחד השירים היותר חזקים ששמעתי בהיפ הופ הישראלי ליריקס מצוינים, רעיון ענק שאנן ראפר מצוין עם פלואו מדהים, הוא יודע לטוס על ביטים מהירים שאני בספק אם מישהו יכל לשבת עליהם כמוהו בארץ. טוב נו... בטח יש שישבו יותר טוב אבל הוא עדיין יהיה בין הטובים
אגב כל דיבורי "הראפר של הדג נחש" באלבום הזה יהיו שני ראפרים לדג נחש די ג´יי גיא מר, כן ההוא על התקליטים, גם יראפרפ לא מעט באלבום הזה או לפחות בשלושה שירים ממנו :) לסיכום שיר מצוין - 9 מ 10 האלבום גמכן יהיה טוב לדעתי ולציפיותיי ועוד משו שיר המספרים נשמע הרבה יותר טוב בהופעות מאשר באולפן, וככה גם רוב השירים שלהם.

idof3j

New member
זה עוד כלום

אני שמעתי את הדיסק (אל תשאלו איך אבל זה היה חוקי) והשיר הזה הוא טוב אבל יש כמה יותר טובים המילים של שאנן תמיד יהיו יותר טובות ממילים של ראפרים אחרים מהסיבה הפשוטה שהוא לא כותב רק על עצמו (עיין ערך) והא גם לא מטיף לציונות (עיין באותו ערך) ובליריקס שלו תמיד יש קריצה ותמיד יש מחאה חוצמזה מבחינה מוסיקלית הדיסק הזה שונה מהראשון והוא מצויין אין יצירה ישראלית כרגע שמשתווה ליצירה שלהם (מוסיקלית) ואם יש אז זה באנדרגראונד ועוד לא שמעתי על זה כשיצא יהיה טעים

Ambitionz

New member
שיר ענק לפי דעתי

מכל הבחינות. ועוד משהו בקשר אליהם, הבחירה הכי טובה שהם יכלו לעשות זה לעשות שירים עם מזי כהן, כסינגלים. לפני כמה שבועות שמעתי רשת ב´ והאורח היה ננסי ברנדס, והוא ביקש שירים שלהם ואח"כ הסביר שזה בגלל מזי כהן.

snapiri

New member
מי שרוצה לשמוע את השירים החדשים

הערב (שישי) בצוללת הצהובה בי-ם - הדג נחש בהופעה

sceptic

New member
מהההההה זההה?!

לא הולכים להופעות של היפהופ ציוני! תקנו את הדיסק יא קמצנים!!1 מי שהולך להופעות של היפהופ ציוני דינו תליה בכיכר העיר!

למעלה