השיר של הגמר

אוש7יתי

New member
השיר של הגמר

הינה המילים של השיר שאורי שוחט (ניראה לי נו זה הקריח לא זה מזי! השני!) שר כשהמיתמודדים עלו לבמה
קבלו: יוסי וטירן צמד התורכים עם שיק של "בלשיק" ואש גיצים גיצים שבלול וטבלול-תזהרו כשהם באים ידחפו לך ת'מיקרופון ישר אל הפנים יוסי איך הוא זז,גמיש כמו חתול וטירן אממממ....זה קול ליהיות בתול
הבת בין הבנים,הדר מבית שאן מתולתלת מחייכת ומחפשת חתן היא מבוקשת ולא-אל תישאל לדעתה כי ברגע האמת היא משנה ת'החלטה אם היום היא תפסיד היא לא תיתבכיין תמיד יש ביקוש לחוה אלברשטיין ובאמת אותי מצחיק-צחי הקרוע תנשמו בפה סגור שלא יעוף מהרוח השפיץ שעל הראש שלו בג'ל מרוח זה עושה את זה אפילו לבנות וזה בטוח "תעשה לי ילד" הן כולן מבקשות ותבין שפאנצ' זה לא משקה פירות..... עכשיו דממה.. דופה עושים יונה פורמן וטלי מיתעסקים שם בפינה אסון התאומים שוב קורא מול העינים מה
הנחל היתגייס לכבוד ערוץ 2
תמיד יש קטע עם פרגוד זה ניראה כמו מילחמה שלו שעות אחרי זה עוד מפנים ת'במה הינה הם באים-תנו להם כבוד תרימו ת'יידים יאללה כולם לעמוד פיינת צחוק
כן שמעתם נכון אז שיצחק מי שיצחיק אחרון אייה איייה אייה כואבות לי האצבעות....... אני כותבת את זה כבר פעם שנייה... כי זה נימחק לי פעם אחת.....בפעם הריאשונה גם כתבתי משו ליד כל מישפט אבל אין לי כוח ליכתוב שוב....... טוב יאאלה כל אחד שיכתוב מה הקטע האהוב עליו
עליי עם הפנצ' וצחי חחחחח

אוש7יתי

New member
יופי../images/Emo70.gif

תודה בקשה סליחה (
) מה לאף אחד לא אכפת
אתם יודעים כמה עבדתי על זה... סטופ פליי סטופ פליי סטופ פליי.... אני כתבתי את פעמיים! יש מישו בבית ליד המחשב

Ronush14

New member
../images/Emo45.gif אושרית! יפה מאוד! ../images/Emo24.gif

איזה השקעה

NimaZ

New member
גם אני אהבתי...

את טירן
... חיחי למעשה אני עדיין אוהבת אותו!

כל הכבוד "אוש7יתי!"

זה שיר ממש מהמם, אני אהבתי את הקטע של טלי ופורמן מתעסקים שם בפינה, והקטע של הדר שברגע האחרון היא תשנה את ההחלטה! קורע!!!

אוש7יתי

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

אני באמת זוכרת שאחרי הגמר מישהו שאל מה המילים של זה ואמרו לו שאם הוא הקליט אז שיריץ את זה אחורה אלף פעמים.....

Ronush14

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

הייתי עושה את זה... אבל הקלטתי על הקלטת של הגמר בלי כוונה את אבי באקזיט...
למרות שזה בטח לא על כל הגמר... אבל לא נורא...

למעלה