-השיר שלכם-

SAMAR

New member
יאמי...^_^

שיר לינקיני: dedicated....משו כזה...חוחו למה? כי הוא מרגש
שיר לא לינקיני: your beautiful-James Blunt למה? כי גם הוא מרגש ויפה מאוד!!!
זייהו

giant G

New member
אני

שיר לינקיני-אין לא לינקיני-HIM-beautiful למה כי זה שיר יפייפה שממש עושה כזה נעים מילים יפות על אהבה ומוזיקה רגועה עוד שיר georgian-my immortal חידוש של השיר של אוונסנס גירסא יפייפיה ומרגיע ברמות עוד marilyn manson-this is the new shit כי זה שיר שתמיד מקפיץ אותי ובאמצע האוטובוס אני מתפרע :) אני מת על השיר הזה תמונה כי משום מה קוראים לי פריק וזה מעצבן אותי אז אני אוהב את הדבר הזה...

Beautiful Scar

New member
ולי קוראים פריקית../images/Emo4.gif

וזה מזה מעצבן והם אפילו לא יודעים מזה פריק!! פריק זה כינוי גנאי לבן אדם- אחד נדוי מהחברה לא רצוי לבד שמביע את הרגשות שלו ואת ההבעות שלו דרך המוזיקה והם לא יודעים את זה שזה משגע אז אמרתי תסתמו ו FUCK OOF

giant G

New member
את יכולה לקנות אוסף שלהם יש כמעט

בכל מקום ראיתי גם באופיסדיפו ב100 שקל אהבתי אותם לאללה הם להקת קאברים כאלה הם לוקחים שירים יפים ופשוט משנים להם תצורה וזה יוצא מדהים אממממ אם את אוהבת מוזיקה קלאסית וקול אופרה את ממש תאהבי את זה... אני אהבתי...

בעעעע

מאיפה יש לי סיכוי ללכת לאופיסדיפו??? אני בקושי יוצאת עד עפולה פעם ב.... אני התכוונתי שניסיתי להוריד אבל לא מצאתי אני מתה לשמועעע )):

giant G

New member
תאמת לי שלחו את זה ואין לי אותו על

המחשב רק על דיסק שצרבתי לפני

The anomaly

New member
תורי ../images/Emo9.gif

שיר לינקיני: Hit the floor, כי הפזמון שלו משקף את ההרגשה שלי השבוע... שיר לא לינקיני: שוטי הנבואה - פרילי
שיר חזק מאוד... כמו כל הלהקה המעולה הזאת... ציטוט מהשיר של לינקין: What goes up, Will surly fall, and i'm counting down the time. ציטוט מהשיר של שוטי הנבואה: תגיד, זה כייף לצחוק? אנחנו דור של אהבה ולא של מלחמות תגיד לי כן לדיבור יפה וכן לחיוכים חמשת אלפים שנה אנחנו ממתינים תמונה->

למעלה