-השיר שלכם-

-השיר שלכם-

הגיע הזמןןן סליחה על האיחור קיצר הנה: *שיר לינקיני?למה? *שיר לא לינקיני?למה? *לציין את הקטעים/משפטים אהובים. *אם אתם רוצים לירקס לשיר הלא לינקיני *תמונה זהו...

Paffon

New member
היי היי!

שיר לינקיני: Figure.09, כי הוא משלב את כל האלמנטים שמאפיינים את LP: רוק,scratching, ראפ ועוד... שיר לא לינקיני: Feel, של רובי וויליאמס. פשוט השיר האהוב עליי בכל הזמנים. קטע אהוב מתוך השיר: I sit and talk to god, and he just laughs at my plans... וזהו :)

Lp Fairy

New member
ונאמר אמןןןןןןןןןןןןןןן

*מושפעות יתר מפולין..* המממ אז ככה... שיר לינקיני..לא יודעת אם זה לינקין זה צ'סטר..[= let down המממ קטע אהוב "Oh the winter and spring Going in hand in hand Just like my love and pain" למה..? כי בפעם הראשונה ממזמן ששמעתי אותו לא יכולתי שלא לאהוב אותו... וחיפשתי שיר שאני אוהבת לרשום בכריכה של היומן הורוד שלי =\ וכתבתי אותו..[= שיר לא לינקיני...בית הבובות- בית הבובות קטע אהוב "ושוב אני נפגש עם רגע של בדידות מרגיש בכל הכוח מהי תמימות חושב על ההוא שם למעלה שיודע דברים ובנו כל הזמן משחק בחוטים" למה השיר הזה..? כי בנאדם שאני כ"כ אוהבת צרב לי את הדיסק (אני קונה עוד מעט מקורי!) ואני תמיד עושה על השיר הזה ריפיט...כי אני לא מסוגלת לשמוע והלעביר שיר...לא מסוגלת...חחחח תמונה תמונה..שניה.. טוב זה אמיר..(לא נראה לי ששמתי פה את התמונות האלה) זוכרים שעשיתי הרצאה על המטאל מול ההיפ הופ..? אז הוא היה ההבדל בלבוש..אני וחן (זאת שליידו) לקח לנ יום שלם להלביש אותו כמו מטאליסט ואחר כך כמו ראפר... וזה יצא בנזונההההההה והנה המטאליסט..[=

Beautiful Scar

New member
איזה חולצא יפה של לינקין../images/Emo99.gif

ואיזה יפה את

Lp Fairy

New member
החולצה השנייה שלי..[=

תודה.. והיא אכן יפה...אבל זאת לא אני..[= זאת חנוש...

Lp Fairy

New member
חחחחח

הנה הראפר זה יצא הרבההה יותר יפהה...[= ו..הוא יהיה ביומולדת..ננסה לסדר משו..?

T r a v i s

New member
puta.מי נתן לך רשות לפרסם תמונה

שלי?? עוד פעם אחת, ואני מפרסם את התמונה שלך מהמסיבה ההיא.. נו, שהשתכרת והתחלת להתפשט מול כולם.

Lp Fairy

New member
אמיר!!!!!!!!!!!

שלום אני אמיר אני קיבוצניק ואני הומו..עברי לידר תעשה אותי!!! לא באה איתך לקובוץ!!! שמןןןןןןןןןןן (בטח שאני באה..חח)

T r a v i s

New member
שלום אני רעות, ואני םרחה שרוצה

להיות פריקית, בריטני ספירס תעשי אותי!! (היא בלונדינית..
) יש קובוץ.. ותשכנעי את חן שתבוא.

Beautiful Scar

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אתה כוסון! ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ואגב אתה מצחיקXD

Lp Fairy

New member
אה?! מה?!

אתן רואות טוב..?!?!?!? זה אמיר!!! עשיתי אותו 3 וחצי פעמים והוא לא שווה שקל...(נהנהנהנה!) אוי ווי..לאן העולם התדרדר?!

למעלה