השיר שלכם..

i love skat

New member
השיר שלכם..../images/Emo210.gif

אתם כבר מכירים את הפינה, עכשיו עם שם חדש
דרגו את השיר של הראל.. ימים אחרים
בהצלחה

i love skat

New member
משפט מהשיר ../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

שרשרו לפה את המשפט שהכי אהבתם מהשיר
ימים אחרים ביצוע: הראל סקעת מילים: יעל טבת לחן: עמית צח מסתכלת עלי במבט שאומר: ראיתי דברים, וניסיתי לא פעם. חושבת שאין לך סיבה לחייך כי הכל מייאש וחסר לך הטעם. אני את השקט שלך מכבד ואותו לא אפר בשל שטות או איוולת אבל רק רציתי אותך לעודד וללחוש לך דבר שיש בו גם תכלת. יבואו ימים אחרים, עם שמש ועם אלוהים ובוקר בסדר וערב בלי נדר וריח של משהו מתוק. יבואו ימים אחרים עם שמש ועם אלוהים ובוקר בסדר וערב בלי נדר וריח של משהו מתוק משכר באוויר מסתכלת עלי והעצב גובר דברים נשברים, זה קורה מדי פעם רוצה שאניח אותך לנפשך כי הכל מייאש וחסר לך הטעם. אני אותך לא מוכן לאבד ותמיד רק ארצה שתהיי מאושרת לכן, רק רציתי אותך לעודד וללחוש לך דבר שיש בו גם תכלת. יבואו ימים אחרים... הנה לילה חולף לו עכשיו ותיכף תזרח החמה בואי איתי ובחרי לך משפע קרניים את האחת שתביא לך ברכה. יבואו ימים אחרים... בהצלחה

לאו14

New member
המשפט שליי!!../images/Emo141.gif

הנה לילה חולף לו עכשיו ותיכף תזרח החמה אנייי מאוהבתת במשפטט הזהה!!

skaatushonet

New member
שלי...->

"אני אותך לא מוכן לאבדותמיד רק ארצה שתהיי מאושרת"זה מסמל את הרוך והעדינות של הראל...ואת טוב הלב שלו.....(חחחחחחחחחחחח)

Yely

New member
אני את השקט שלך מכבד

ואותו לא אפר בשל שטות או איוולת אבל רק רציתי אותך לעודד וללחוש לך דבר שיש בו גם תכלת.

AgAm S

New member
שלי../images/Emo27.gif

אני את השקט שלך מכבד ואותו לא אפר בשל שטות או איוולת אבל רק רציתי אותך לעודד וללחוש לך דבר שיש בו גם תכלת... בית מדהים

i love skat

New member
תארו את השיר...../images/Emo210.gif

תארו את השיר, את מה שאתם מרגישים כלפיו, מה המסר שלו לגביכם, מה אתם חושבים שהוא אומר.. אבל..ב3 מילים !!
בהצלחה!!

מ א מ י2

New member
תיאור השיר בפנים../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif

מתאים למצב שלנו עכשיו,זה רק מה שיש לי לומר. זה שיר שמתאים לתקופה הזו והכל.

לאו14

New member
ב-3 מילים../images/Emo141.gif

המצב של המדינה! לפחות התקופה הזאת..ככה כולם חושבים..שיבואו ימים אחרים!!

skaatushonet

New member
ב3 מילים?!

ין מצב. השיר הזה הוא אחד האהובים עליי אם לא האהוב עליי ביותר. המילים והלחן בילוב הקול של הראל... אין,אני כמעט בוכה בשיר הזה כל פעם מחדש..

Yely

New member
3 מילים זה קצת...

זה השיר השני שאני הכי אוהבת והוא לדעתי מתאר אהבת אמת מצד הראל..כמובן :]

AgAm S

New member
אםם

שיר מרגש עם מילים ולחן מושלמים,התאהבתי בשיר מהרגע הראשון ששמעתי וכמעט כל פעם אני עם דמעות בעניים שאני שומעת אותי

למעלה