השיר שלי...

mc yongi

New member
השיר שלי...

אני זוכר זוג יונים שמחזיקים ידיים אני זוכר שסבא עוד יכל ללכת על הרגליים אני זוכר שעוד היית שלי או ימים יפים אני זוכר גם את הניתוק שאת דפקת לי בפנים אני זוכר את החיוך שמרעיד לי את הלב אני זוכר את הפנים שמרגיעות כל סוג כאב אני זוכר ת'נשיקה הראשונה שלי איתך אני זוכר את הפגישה שלעולם לא אשכח ואני זוכר אותך שוכבת בית חולים מלאה ברעד אני זוכר איך שחייכת כדי שאני לא יפחד ואני זוכר כל מילה שגרמה לי לבכות אני זוכר את המשפט שאתה אמרת כמו אידיוט אני זוכר ת'צעקות שנחרטו לי בראש ואני זוכר איך שאמרתי שלעולם אני לא ינטוש אני זוכר מי שתמך ולא נטש בעת צרה זוכר אותכם ולא שוכח משפתחתי היקרה ----------- פזמון: אני זוכר ולעולם אני לא שוכח אני זוכר אומנם אבל אני סולח אני יודע שזה לא נגמר נסביר פנים נחכה למחר ------------ אני זוכר שברים זוכר שקרים זוכר זכרונות מרים אני זוכר ילדים שדפקו בי מכות ועכשיו הם חברים שלי זוכר חברים ישנים שעכשיו אני לא מכיר אני זוכר מחברות ישנות גראפיטי זימן על הקיר אני זוכר ת'ילד שבי ת'התחלה של הסיפור את הימים הרעים התקופה שעוד קראו לי יאיר אליצור אני זוכר ניסיונות לא מוצלחים לצאת גבר זוכר ילדים גדולים שפיצצו 'תי בבצפר זוכר ת'זמן הארוך שהיית מבזבז על לבכות זוכר את אבא ואמא שפיצצו אותי ***** זוכר ת'טעם של הדמעות ת'פחד בלילות אני זוכר ת'דיכאון שעות אחרי שעות זוכר שירים עלובים שהייתי מקליט על קסטה זוכר את הילדה היחידה שאהבתי ועכשיו היא מתה זוכר ת'בית חולים את האישפוז את הכאב זוכר שבע מחטים בגב שליי ------------- פזמון: אני זוכר ולעולם אני לא שוכח אני זוכר אומנם אבל אני סולח אני יודע שזה לא נגמר נסביר פנים נחכה למחר ------------- זוכר ת'התחלה ואיך כמעט נגמר זוכר את האתמול שחיכיתי למחר זוכר ת'חברים ת'שקרים ת'בגידות זוכר תגובות רעות את הדמעות בלילות זוכר איך היא עזבה אותי וכמה שבכיתי מצטער על הגניבות ועל כל מה שעשיתי זוכר את הקנאה שאכלה אותי שנים זוכר ת'בן זונה שצחק לי בפנים שש מיליון אני זוכר ולא שוכח זוכר דלתות סגורות שעכשיו אני פותח זוכר את סבתא ביומה האחרון זוכר איך היא הלכה ביום הזיכרון בלא בום דיגי דם זוכר את אח שלי הקטן אני זוכר איך הוא בא וקרא לי עבריין זוכר שתי אנשים שגילו לי מי אני אם תישכח רחוב שומשום תישכח ימיני --------------- פזמון: אני זוכר ולעולם אני לא שוכח אני זוכר אומנם אבל אני סולח אני יודע שזה לא נגמר נסביר פנים ונחכה למחר

למעלה