השיר שלה !

השיר שלה !../images/Emo140.gif

ראיתי היום את פרק "השיר שלנו" האמת שנינט המלאה (הישנה) הרבה יותר סקסית ! אני ממש אוהב אותה מלאה ונקייה
אני לא אומר שההרזיה לא תרמה ליופי והביטחון שנינט צברה, אבל היותה מלאה יותר, בלטה בה הנשמה שהיא. היא הייתה כמו פרח
חבל שהיא רזתה ונהייתה רוקרית כועסת ומלאת בילבול. אם היא הייתה נשארת מלאה יותר והייתה עושה דיסק בכמה סיגנונות - פופ\בלדה\רוק קליל (כמו "היא יודעת"). אפשר היה יותר להתחבר לאותה הנינט, ולהתחבר יותר לאמת שלה.

A m o r e 1

New member
אמממ...

כל אחד זכאי לדעותיו שלו, אני לא חושבת שהחיצונות של נינט או של כל אחד אחר משנה לו את האישיות גם עם נינט הייתה 150 טון עכשיו היא הייתה מוציאה אותו דיסק. אין כל קשר בין משקל לאופי, נינט תמיד אמרה שהיא רוצה להוציא דסיק שהוא יותר רוקיסטי כי זה הסגנון שעליו היא מתחברת. נכון, היא שרה גם בסגנונות אחרים ומבצעת אותם נהדר כי היא גם מתחברת על חלק מהסגננות הללו, אבל אני לא חושבת שבעיקרון יש קשר לזה שהיא רזתה לבין הסגנון המוזיקלי של הדיסק...

../images/Emo4.gif

ממש לא הבנת נכון. אני דיברתי בבכלל, מה הקשר? אבל אם כבר העלת, אז כן, חיצוניות משנה קצת את האופי. כאילו, לא ממש, אבל תספורת, לבוש, רזון (במקרה שלה) וסגנון שירים לאומן, משנים ! נינט היתה מוציאה דיסק אחר לולא. לא לשכוח שעברו עוד אירועים עקב הכל - פרידה מהחבר, פגישה בחבר חדש! ועוד דברים שאנו לו\א יודעים מחיי היום-יום שהיא עוברת. 2) נינט נמצאת תחת אמרגן (טמירה) שנינט תעשה כל מה שהיא תגיד לה. גם אם זה לשנות תספורת, לבוש, לרזות וכל השאר. זה גם משנה באיכות של אומן ובהתנהגות שלו. 3) רוק? הדיסק של נינט מש לא רוקיסטי ! ממש לא! זה דיסק שירי נשמה ובלדות, זהו. חוץ מהשיר "היא יודעת".

שאלה?

אני יודע ששאלתי את זה כבר בעבר, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. אני ממש נואש מלחפש את חוברת התמונות של אלבום "יחפה". יש למישהו מושג איפה אני מוצא אותם? יש איזה אתר ישראלי עם שיתוף תמונות אלבום? פליז, אני ממש רוצה אותם ! מישהו כאן הבטיח לשלוח לי אותם, אבל זה לא קרה. למה לא נותנים בארץ אתרים כאלה? בארה"ב דווקא יש ! יש מלא אתרים שאתה מוצא בהם כל עטיפה וכל חוברת תמונות של כל אלבום, בארץ אין.

???

נו, אז אני אגדיל, ומה יוצא לי מזה? התמונה סתם תהיה מעוותת. אני צריך ץמונות באיכותן המקורית, ואני בטוח שמסתובבות תמונות כאלה ברשת. אני לא יודע איפה לחפש, ואף אחד לא יודע ! התמונה העיקרית שבאיכות המקורית, היא התמונה הראשית גפ בפורום היה מישהו ששם תמונה משם, אבל לא יותר...

../images/Emo45.gif יש לי אותו !

יש לי את האלבום, אין לי את התמונות
אני מחפש אותם בשביל ידידה שלי, לא בשבילי. ידידה שלי נסעה לחו"ל לפני באוגוסט 2006, ומן הסתם לא יצא לה לקנות. רציתי לשלוח לה דרך מישהו שנוסע, אבל לא מצאתי. קיצר, סיפור... עכשיו, יש לה את הדיסק, אומנם צרוב, אבל זה מה יש... אין לה תמונות של האלבום, ואני לא מוצא אותם ברשת (חוץ מ 3). מישהו מכם כבר רצה לשלוח לי תמונות סרוקות, אבל משום מה לא שלח לי לדואר
אני מבקש שוב, אם יש למישהו אפשרות לשלוח לי את התמונות? או לפחות להגיד לי איפה אני מוצא אותם? תודה !

ג ב ש ו ש

New member
הכל עניין של טעם חבר../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

כמובן שכייף להיזכר במראה של נינט הישנה יותר ובצורת שירה שלה,אבל אין ספק שאם היא בחרה בדרך שבה היא נמצאת כעת אז טוב לה ומן הסתם,מה שטוב לה טוב גם לנו

Goldwomen

New member
מסכימה חלקית

אני גם אהבתי יותר את נינט המלאה וגם לדעתי הרזון והמקצועיות באו על חשבון החן והקסם הטבעי שלה. עם זאת, אני חושבת שזכותה המלאה של נינט להרזות ולהרגיש טוב עם עצמה (כמו כל בחורה אחרת),לכן הטיעון שלך קצת לא פייר כלפיה. אבל

למעלה