השיר שהבטחתי
(אם- ואם תמהתם- אז אחרי השיר הזה תבינו כנראה- שכן יש לי משהוא לוורדים- למרות שזאת הפעם הנוספת היחידה שאני מזכיר וורד חוץ מבסיפור- אני מת על וורדים
גם הלחנתי אותו- וחבל שאתם לא יכולים לשמוע את הלחן
את ההשראה נתן לי "לא בא לי לשמוע" ועוד שיר שאתם לא מכירים נ.ב- הופיע לראשונה בהייד פארק אני מקווה שתאהבו פפל ושוב זה קורה\ טל מילר (פפל) מול שקיעה שם בלילה מול מרחק אין סופי הוא הבטיח לה וורד היא רצתה זר פרחים הוא רצה שתצליח היא חשבה שהוא סנוב הוא הניח לוורד ויצא לרחוב פזמון ברגעים של תשוקה אהבה ותמיכה הפרחים נשכחים כי הם סתם אוהבים אז הפרח נבל וכבר אין לו מזל הוא מביט לשקיעה וחושב מה היה....... בית שוב שולח לה וורד אך בדואר חוזר שוב יוצא הוא לסרט ופופקורן מוכר אגרטל שם מופיע בתוכו יש פרחים זה כבר לא באופנה הם כבר לא אוהבים (פזמון) ....... בית אחרון כך עובר לו הזמן העונות מתחלפות כל יום יש לו שקיעה הוא לא קם לזריחות הוא משקה את הפרח ומריח תקווה הוא חושב שמצא לו סוף סוף אהבה..... קוראים לה פרח......... (פזמון)
(אם- ואם תמהתם- אז אחרי השיר הזה תבינו כנראה- שכן יש לי משהוא לוורדים- למרות שזאת הפעם הנוספת היחידה שאני מזכיר וורד חוץ מבסיפור- אני מת על וורדים