השיר קרוב אליך ...

revchuk

New member
השיר קרוב אליך ...

תגידו, השיר הזה זה מה שנקרא "שיחה עם אלוהים" ... או שזו אני עם הדמיונות שלי ?

גרציה פ

New member
אני מאוד אוהבת את השיר הזה....

לא יודעת, לי זה נראה כמו שיר שנכתב לאדם מאוד קרובאליו וחשוב לו.

revchuk

New member
לי זה נשמע כמו שיר ...

שכאילו אלוהים מדבר אליו . וגם אני מאוד אוהבת את השיר הזה ... הוא מרגש אותי ברמות על.

עמירם04

New member
האמת בשירים של עמיר.הכל יכול להיות.

אז אל תפחדי מדמיונות ,,,זה בסדר.. לדעתי זה השיר מהשלישיה הטובה ביותר באלבום, החליל שם פשוט הורססס.. ולי נראה שזה מעין שיר עידוד לחבר קרוב שלא רואים בכל יום. ומתעניינים בשלומו/משאלותיו/אהבותיו/נפילותיו ,מצד אחד. ומאידך גם מציידים אותו בהמון חיוביות ועידוד רב "ספר לי שאין לך יותר סיבות לדאוג ..ושמעכשיו אתה שמח...כל הזמן הזה רציתי להגיד לך שזה ממש קרוב אליך..." ולסיום נותנים לו המלצה מכל הלב .להתמודד עם מורדות ועליות החיים... "הרם ראשך ופרוש ידיך אל המרום".. { ואגב, הגישה בשיר הזה מאוד מזכירה לי משום מה את השיר שעושה את העבודה הכי טובה במקרה שצריך לתת לחבר קרוב שיחת מוטיבציה. "היה חזק" /בועז שרעבי ..לדעתי אחד מהשירים הטובים ביותר של האיש הזה}

ספיר 2

New member
השיר בין בטובים באלבום! למרות שהכל

יפה ומושלם... לפי דעתי השיר ניכתב לאחיו אבי.. זו הדיעה שלי.. מהרגע הראשון ששמעתי את השיר בפעם הראשונה ישר אמרתי את זה... זה מדובר למישהו קרוב אליו ממש שכנראה פעם היו בקשר טוב והיום התרחקו והוא התחתן "ספר לי מה קורה בבית האהבות"... "מה שלומך. ספר לי קצת, על איך אתה מרגיש רוקן קצת רגש" הכותב שואל לשלומו של אותו האדם שקרוב אליו מאוד והתרחקו לאחרונה.. וכמו שאמרתי יכול ליהיות שזה נכתב על אבי.... הרי אבי התחתן ועבר לגור עם אישתו וכ'ו וכ'ו "ספר לי מה קורה בבית האהבות" "ומה עם כל הפעימות הראשונות".. פעימות התרגשות של האהבה.. תקראו ותקשיבו לשיר תיראו שבאמת זה יכול ליהיות..

ו ר ד ב

New member
הכל אפשרי...

בנתיים הכל בגדר ניחושים, עד שעמיר יאמר לנו למה התכוון..

דיאלוג של עמיר עם עצמו!

לדעתי זה השיר בה' הידיעה באלבום הזה.. מקסים, מרגש, קטלות החליל הופכים אותו לעוד יותר משובח... אני מרגישה שזה דיאלוג של עמיר עם עצמו, הוא מדבר לעצמו כפי שהיה מתישהו פעם

למעלה